Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Teemo miért nem ADC?

Teemo miért nem ADC?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy Teemo nem ADC, jó persze AP, az ADC meg AD Carry, de akkor sem értem. Topra meg midre szokták vinni, mert Assassin, de ADC is, nem? Vagy APC. De ha botra viszik már lecseszik az illetőt.

2016. aug. 11. 02:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Teemo Assassin is. Full Assassin meg hát ugye az, ha veszel Youmuu-t meg Draktharr-t.
2016. aug. 13. 18:17
 12/20 anonim ***** válasza:
5# Én nem rankedezem ,unranked vagyok :D
2016. aug. 13. 19:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha ap ra buildelsz akkor is lehetsz assasin... Ha ad ra építed, akkor nem feltétlen kell youmuu meg draktar! nem tudom honnan veszed!
2016. aug. 13. 20:48
 14/20 anonim ***** válasza:
Sehogy nem lehetsz assasin Teemo-val. Ő egy távolsági dps carry, az mindegy, hogy mit ír róla a lol (nem a legjobb a kategorizálásuk amúgy sem). Ha Teemo assasin akkor kb MF is nevezhető annak. A Yomuu megvétele sem változtat valakit assasiná.
2016. aug. 14. 11:30
 15/20 A kérdező kommentje:
Tudom. De ha veszel Draktharrt és Youmuut akkor az full assassin. Annak nevetik. És persze, hogy AP is lehet assassin.
2016. aug. 16. 18:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Itt egy mai Trundle buildem: Jungle item (harcos), letaszított, vérszomjas hidra, attack speed cipő, Halálos emlékesztető, A vérszomjas! Így is full assasin voltam, pedig nem volt se youmuu se draktharr!!! De ha veszel pl zedre egy youmuut meg egy draktharrt és után buildelsz tsnkra, akkor sem leszer FULL assasin!! egy ad tank leszel
2016. aug. 16. 21:09
 17/20 A kérdező kommentje:
Értem. Nem kötök beléd, csak megkérdezem, hogy olyan builddel miért vagy assassin?
2016. aug. 17. 09:38
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Az assasin magyarul: orgyilkos. A lol azt, hogy orgyilkos az olyan karakterek mellé írja, akik hatalmas ap/ad damage vel rendelkeznek, de kicsi a tankosságuk!

Orgilkos: nagy ap/ad kicsi tansosság

Harcos: Arányosan van elosztva az ad vagy az ap és a tankosság

Tank: kicsi damage nagy tankosság

Mágus: Nagy ap, kicsi tankosság.

Lövész: Távolsági ad hős.

2016. aug. 17. 09:53
 19/20 A kérdező kommentje:
Éértem. Azt tudtam, hogy orgyilkos magyarul :D
2016. aug. 17. 11:21
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt fogalom zavarok vannak. Pl az feltűnt, hogy a mágusokat és az assasinokat ugyanazzal jellemezted? Az assasin nem azt jelenti, hogy full dmg. Az assasinok egy bizonyos játékstílussal rendelkező karakterek. A te Trundle builded nem full ASSASIN, hanem full AD. Az assasinok hyper mobilis karakterek, akik a papír karakterek kikapásában remekelnek, de még csak nem is kell közelharcosnak lenniük (pl LB). Ellenben egy full AD trundle az csak egy greedy és kockázatos Trundle build, de ő akkor is egy harcos/dualer lesz. Ha szerinted nem így van, akkor ez van, de én S3 óta játszom, követem az LCS-t, nézek néha pro streameket és bizony senki nem így használja az Assasin jelzőt mint te. Teemo is csak az elavult, ritkán ubdatelt lolos hősleírás alapján assasin, de egyáltalán nem illik bele abba a játékstílusba (talán csak annyiban, hogy tud láthatatlan lenni).
2016. aug. 17. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!