Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Teemo miért nem ADC?

Teemo miért nem ADC?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy Teemo nem ADC, jó persze AP, az ADC meg AD Carry, de akkor sem értem. Topra meg midre szokták vinni, mert Assassin, de ADC is, nem? Vagy APC. De ha botra viszik már lecseszik az illetőt.

2016. aug. 11. 02:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Solo ban hasznosabb:

1 Ap, és nem lehet kihagyni az ADC-t mert akkor netán úgy lenne, hogy: bot: 1 support, 1 apc, mid: ap assasin, jungle: ad assasin (legrosszabb esetben tank), top: tank vagy tankos ad) És milyen lenne, hogy csak a jungler lenne tiszta ad????

2 solo ban topon könnyebben használja a passzívot, mert pl boton, ha kap egy tank supportot hegy arcáva, akkor az egyből elárúlja, hogy hol van!

3 Nincs olyan meneülő képessége amivel ki tudnár iszkolni a szoros pilanatokból! (pl: tristana w, vayne q....)

Ezért egy sikeres behúzás, elkábítás, megbéklyózás, feldühítés stb.... simán elintézi!

4 Nincs semmi olyan spellje amivel többb embert is támadhatnál az ultit kivéve! Ezért topon egyszerűbb levadászni az ellenségeket!!

2016. aug. 11. 08:43
 2/20 A kérdező kommentje:
Jaa! Már kezdem kapisgálni.
2016. aug. 11. 13:01
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Igazából működhet boton is, az, hogy nincs komolyabb menekülő képessége még nem kizáró ok, vannak ilyen adc-k is pl Ashe, Varus. Inkább tényleg az, hogy AP sebzése van ami kicsit felborítja a csapat egyensúját.
2016. aug. 12. 13:39
 4/20 anonim ***** válasza:
Én support vagyok és már többször is volt Teemo az adc-m :D Szerintem jó bot-ra! :D A legutóbbi meccsemen megint Teemo volt az adc-m. Az enemy bot lane egy Ashe-nől és egy Corki-ból állt. Könnyedén nyertük :D
2016. aug. 12. 21:38
 5/20 anonim ***** válasza:

van 2 kérdésem T13A!

1. Rankeden?

2. És ha rankeden, akkor gondolom bronz vagy silver -.- ugye?

2016. aug. 12. 22:42
 6/20 anonim ***** válasza:
ja, és ha az a teemo ADc volt akkor gratulálok neki, mert azt hittem, hogy csak én tudok full assasin teemoval pentázni RANKEDEN :D
2016. aug. 12. 22:44
 7/20 anonim ***** válasza:
vagy játszani is egyáltalán*
2016. aug. 12. 22:45
 8/20 A kérdező kommentje:
Okés, értem, Teemo hasznosabb soloban, de boton is megállja a helyét, rendben, de a pentával dicsekedni meg kérdezgetni arról a Teemorol nem itt kell :/
2016. aug. 13. 03:43
 9/20 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy full assasin Teemo? Építhetsz neki bármit, Assasin akkor sem lesz belőle.
2016. aug. 13. 07:54
 10/20 anonim ***** válasza:
De, mert ha megnézed teemo "profilját" akkor ott írja, hogy: marksman, assasin!! ezen én is meglepődtem, de ha így van, akkor így van...
2016. aug. 13. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!