Csak szerintem szexi, ahogy táncol, mit gondoltok?
Forma vagy! A durva, hogy ismerős tegnap (szintén?) rárántott mikor mutattam neki :D Azt mondta erre a hapsira még ő is felizgult. Élettársa van (nő) gyerekek, a nőket folyton nézi. Nem tudom melyikünk volt kiakadva jobban, mikor azzal sokkolt milyen szép szeme van, ami amúgy igaz, mondom a szája is ő meg rátett egy lapáttal, hogy igen-igen, milyen szép csókolnivaló dús ajka van, mint egy nőnek, hogy mozog, atya ég, hogy tekeri a csípőjét blabla, majd' megfulladtam, nem tudtam röhögök-e vagy sírok.
Van szexuális kisugárzása, az biztos, de hogy ekkora... még a hímek is észreveszik ;) :D Mit mondjak, erre nem számítottam, csajok válaszát vártam, de persze ha szigorúan csak azt, akkor úgy írtam volna. Jujj srácok, kiégtem, dobjon valaki egy kávét :D
:DDD
De akkor szóval konkrétan csak előkapta előtted és ennyi? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!