Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Imádom az érzést mikor nedves a puncim és ahogy a nedves tangám hozzá tapad a nunimhoz.
Figyelt kérdés
Az érzést mikor elélvezek ahogy izgatom a csiklom és izgatom magam és mikor elélvezek olyan jó. Csak az a rossz hogy nincs pasim és szűz vagyok pedig annyira szeretném már ha valaki jól megdugna mint egy ribit de csak szerelemből akarom elvesziteni és azt akarom hogy gyengéd legyen a pasi velem.2015. nov. 22. 10:02
2/16 anonim válasza:
Ejej :D Tetszik :D
Normális szerintem :)
3/16 anonim válasza:
normális persze , de am ha nem látnád fenn ki van írva hogy 18 év felett .
5/16 anonim válasza:
látom itt mindenki egy nagy barom! senkinek nem tűnt fel hogy ez fake/kamu kérdés? -.-"
7/16 anonim válasza:
És ez most csak így kikívánkozott belőled?
8/16 anonim válasza:
Köszi kérdező, jót nevettem. :D Forma vagy.
10/16 Kolompar Rómeo válasza:
Mi vaaaan?
Jól megdugna de szerelemből elveszteni????
Te annyira buta ksgyerek vagy hogy fogalmazni sem tudsz.
Talán 10 év múlva ivarérett leszel talán....
Ostoba liba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!