Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Honnan tanuljak meg táncolni?

Honnan tanuljak meg táncolni?

Figyelt kérdés

Jövőhéten szombaton lesz egy utcabál ahova ki akar vinni a barátom (már nem vonhatom vissza,megígértem,hogy megyek) és természetesen táncolni is akar velem... A gond az,hogy nem tudok (ő se). Bár őt ez nem zavarja... Engem nagyon. Még sosem voktam ilyen rendezvényen valamint elég szégyenlős és félénk vagyok :( Táncolni csak akkor mernék mások előtt ha tudnékis... Nehezíti a helyzetet,hogy lesznek ott olyan osztálytársaim,akik

mindenkit kibeszélnek,pletykálnakmeg lenéznek.... Az ő közelükben mégjobban félek. Emellett alkoholt se nagyon iszom,nemvagyok oda érte,szóvalaz se tud "ellazítani". Most mit tegyek? Honnan tanuljak meg táncolni? (Szüleim se tudnak,mulatósra meg pláne nem.)

17/l

2016. júl. 24. 08:41
 1/4 anonim válasza:
vagy YouTube-on nézz videókat amiben tanítanak(bár ez kevesebbet segít) vagy menj el tánctanárhoz, ha szeretnéd ajánlhatok neked:)
2016. júl. 25. 01:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Keress valakit a családodban, aki ismer olyan táncokat, amiket utcabálon lehet táncolni (pl sváb faluban ez népi tánc és rock and roll lesz). Tanuld meg az alaplépést és egy-két figurát. Több nem fog összejönni.
2016. júl. 25. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha oda értek egy darabig ne táncolj, csak nézelődj hogy mások hogy csinálják, így ellesheted hogy egy ilyen helyen hogy szoktak táncolni.

Esetleg otthon keress utcabálos videókat és a tükör előtt próbálgass néhány mozdulatot hogy mi áll jól neked.

2016. júl. 25. 15:04
 4/4 veterán vas ***** válasza:

Szórakozni készültök, nem táncversenyre. Remélhetőleg senki sem fog lepontozni. ;)

Nyugodj meg nem Te leszel az egyetlen, aki még az alaplépésekkel sem lesz tisztába. Az a lényeg, hogy ne görcsölj! Próbálj meg lazán mozogni. Ha minden kötél szakad, és már negyvenedszer fogtok egymás lábára lépni, akkor tessék az egészen egy jó nagyot nevetni.

Ha a barátod -esetleg- szóvá teszi az össze-vissza lépéseket, akkor az a standard válasz:

táncoltam már olyan pasival, aki JÓÓÓL tudta vezetni a partnernőjét. ;)

2016. júl. 25. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!