Honnan tanuljak meg táncolni?
Jövőhéten szombaton lesz egy utcabál ahova ki akar vinni a barátom (már nem vonhatom vissza,megígértem,hogy megyek) és természetesen táncolni is akar velem... A gond az,hogy nem tudok (ő se). Bár őt ez nem zavarja... Engem nagyon. Még sosem voktam ilyen rendezvényen valamint elég szégyenlős és félénk vagyok :( Táncolni csak akkor mernék mások előtt ha tudnékis... Nehezíti a helyzetet,hogy lesznek ott olyan osztálytársaim,akik
mindenkit kibeszélnek,pletykálnakmeg lenéznek.... Az ő közelükben mégjobban félek. Emellett alkoholt se nagyon iszom,nemvagyok oda érte,szóvalaz se tud "ellazítani". Most mit tegyek? Honnan tanuljak meg táncolni? (Szüleim se tudnak,mulatósra meg pláne nem.)
17/l
Szerintem ha oda értek egy darabig ne táncolj, csak nézelődj hogy mások hogy csinálják, így ellesheted hogy egy ilyen helyen hogy szoktak táncolni.
Esetleg otthon keress utcabálos videókat és a tükör előtt próbálgass néhány mozdulatot hogy mi áll jól neked.
Szórakozni készültök, nem táncversenyre. Remélhetőleg senki sem fog lepontozni. ;)
Nyugodj meg nem Te leszel az egyetlen, aki még az alaplépésekkel sem lesz tisztába. Az a lényeg, hogy ne görcsölj! Próbálj meg lazán mozogni. Ha minden kötél szakad, és már negyvenedszer fogtok egymás lábára lépni, akkor tessék az egészen egy jó nagyot nevetni.
Ha a barátod -esetleg- szóvá teszi az össze-vissza lépéseket, akkor az a standard válasz:
táncoltam már olyan pasival, aki JÓÓÓL tudta vezetni a partnernőjét. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!