Megnézitek a blogomat? 13L
Első: a kérdés az hogy megnézitek a blogomat? XD
Második: Lehet, hogy téged nem érdekel de másokat igen.
Harmadik: köszi :)
Oh értem :)
Amúgy jó kis blog,de még nagyon az elején vagy :D
Hát... nem akarom totál elvenni a kedved az egésztől, de:
- egy 13 évesnek is van annyi kritikai érzéke, hogy felismerje az életlen képet, ha mocskos, hajas a háttér, ha a képen nagyítóval kell keresni a karkötőt és ami szar azt NEM rakja ki blogba.
- ebből megint kereshetetlen, átláthatatlan katyvasz lesz. Azért vannak a kategóriák, tagek, hogy használd! (alap, kezdő, haladó, profi minta? karkötő esetleg figura?)
- Szerkezetileg is van baj: szvsz kreatív bloghoz nem kellenének ilyen hosszú bejegyzések. Én, mint felhasználó, szeretném látni, hogy MIT akarsz velem készíttetni, esetleg másfél mondatot olvasni róla, aztán, ha tetszik, úgyis rányomok a TOVÁBB gombra, ha nem, úgyis továbbgörgetem. Az embernek véges a türelme és az életideje, így nem szereti hosszú, számára totál érdektelen bejegyzések végiggörgetésével tölteni. (Pl. ilyen felosztású dizájnban is gondolkodhatsz: [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!