Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan népszerűsítsem a blogomat?

Hogyan népszerűsítsem a blogomat?

Figyelt kérdés

Már lassan 3 hónapja írom rendszeresen a blogomat, de sehogy sem tudom népszerűsíteni. Eddig csak könyvekről írtam, de szerintem néhány cikk kivételével megmaradok ennél a témánál, mivel ezt szeretem.

Próbálok újat alkotni, valami eredetit, ami engem jellemez és szerintem sikerül is. Úgy gondolom, jól írok, nem is másoknak, hanem inkább magamnak, de már nagyon idegesít, hogy senki se nézi meg a blogomat.

Hogyan tudnám népszerűsíteni? Ha valakit érdekel maga a blog, akkor privátban megadom a linket.

2016. febr. 20. 16:52
 1/5 anonim válasza:
Esetleg írj rá facebookos oldalakra és kérd meg őket hogy osszák meg. :)
2016. febr. 21. 17:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Már megosztottam, de semmi reakció nem volt, csak megnézték és ennyi. Senki nem kommentelt, senki nem osztotta meg, sőt a bejegyzést is csak a barátnőm lájkolta a 10000+ fős csoportban... :(
2016. febr. 21. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:

"Ha valakit érdekel maga a blog, akkor privátban megadom a linket."

Itt a baj.

Ne Te kösd feltételekhez, hogy ki nézheti meg és ki nem.

És ne félj a kritikáktól sem, azok segítenek a blogod javításában, ha annyira érdektelen, hogy senki nem akarja lájkolni.

Valahol valami bibinek kell benne lennie.

2016. febr. 21. 20:19
 4/5 UPZs válasza:
küldj az ismerőseidnek olyan üziket, hogy ez a bologom és pls népszerűsítsd, azaz küldd el másoknak is.
2016. febr. 21. 20:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát, inkább nem küldözgetek... Majd csak észreveszi valaki... Különben is, csak a magam szórakoztatására írok! :)
2016. febr. 24. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!