Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Unatkozok, mit tehetnék?

Unatkozok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Persze erre a legjobb válasz az hogy mit nem,de hát akkor is.Már tényleg halálra unom magamat...Légyszi segítsetek! 13/L

.A blogom szünetel,visszatérő depresszió miatt,egyébként egy hatévados sztorin vagyok

.olvasás,telózás ment eddig is

.Bérletem nincs,hogy lemenjek mondjuk Diósgyőrbe a barátnőmékhez,séta meg hosszú(anyu nem is akar nekem)

.Minden ismerősöm nyaral,aki meg nem az vagy lusta vagy "be van osztva"

.Az én király kis sulimban azt se mondták meg hogy mi a kötelező olvasmány

.Nem értek a főzéshez és a takarításhoz,sportolni se tudok meg nem is szeretek(se akaraterő,meg köszi alsós tesitanár)

.Játszani se játszottam igazából sosem

.Bérházban vagyok,kutya nincs,szomszéd frissen halt meg akinek lett volna,másiknak szintén nincs

.A környéken nincsenek barátaim,gyerekek vannak ilyen max.10éves korig

.Szobámat se tudnám egyébként suvickolni,mivel most újítottuk és szó szerint vaci új minden.

.Körömlakkozni nem szeretek,nincs is.

.Filmek,sorozatok megint nem érdekelnek

.Nagyon szerettem a könyvtárba blogozni,de eltűnt a jegyem,meg van is itthon kb. 5-6 könyv amik újak és még ki sem olvastam őket

.Diákmeló 13évesen?!...Apámhoz szoktam bejárni az irodájába menetleveleket intézni meg ilyenek,de ahhoz még nem igazán értek.Mondjuk simán felvennének,mert kinézek vagy 17nek.

.Rajzolás festés nekem nem igazán fekszik.Művészlélek vagyok persze,de csak az írásban,amúgy egy almát nem tudok rajzolni,barkácsolás ugyanez.Kettes voltam rajzból.

.Növényeim vannak de kaktuszok,nagyon nem tudok velük mit kezdeni,locsolgatni őket meg ilyesmi...

Szóval várom az ötleteket(ha oltásokon kívül jön majd az is)...

2016. júl. 6. 20:10
1 2
 11/12 anonim válasza:
nekem ugyan ez a problémám... csak nekem 12 évesen :'(
2016. aug. 2. 20:33
 12/12 anonim válasza:

Na szerintem ha elkezdenél dalokat verseket írni az tok jo időtöltés lenne... meg próbáld megfűzni a szüleidet hogy engedjenek el egyedül sétálni és fotózz ;)

Egyébként meg nagyon nagyon javaslom, hogy mindenképpen változtass a hozzáállásodon, mert ha ilyen stílussal folytatod, hogy szinte semmit se szeretsz csinálni, nincs hozzá kedved, akkor bizony halálra fogod magad unni... Amúgy meg ha annyira uncsizol, ha gondolod írhatsz itt aztán beszélgethetünk... persze nem erőszak

2016. aug. 2. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!