Unatkozok, mit tehetnék?
Persze erre a legjobb válasz az hogy mit nem,de hát akkor is.Már tényleg halálra unom magamat...Légyszi segítsetek! 13/L
.A blogom szünetel,visszatérő depresszió miatt,egyébként egy hatévados sztorin vagyok
.olvasás,telózás ment eddig is
.Bérletem nincs,hogy lemenjek mondjuk Diósgyőrbe a barátnőmékhez,séta meg hosszú(anyu nem is akar nekem)
.Minden ismerősöm nyaral,aki meg nem az vagy lusta vagy "be van osztva"
.Az én király kis sulimban azt se mondták meg hogy mi a kötelező olvasmány
.Nem értek a főzéshez és a takarításhoz,sportolni se tudok meg nem is szeretek(se akaraterő,meg köszi alsós tesitanár)
.Játszani se játszottam igazából sosem
.Bérházban vagyok,kutya nincs,szomszéd frissen halt meg akinek lett volna,másiknak szintén nincs
.A környéken nincsenek barátaim,gyerekek vannak ilyen max.10éves korig
.Szobámat se tudnám egyébként suvickolni,mivel most újítottuk és szó szerint vaci új minden.
.Körömlakkozni nem szeretek,nincs is.
.Filmek,sorozatok megint nem érdekelnek
.Nagyon szerettem a könyvtárba blogozni,de eltűnt a jegyem,meg van is itthon kb. 5-6 könyv amik újak és még ki sem olvastam őket
.Diákmeló 13évesen?!...Apámhoz szoktam bejárni az irodájába menetleveleket intézni meg ilyenek,de ahhoz még nem igazán értek.Mondjuk simán felvennének,mert kinézek vagy 17nek.
.Rajzolás festés nekem nem igazán fekszik.Művészlélek vagyok persze,de csak az írásban,amúgy egy almát nem tudok rajzolni,barkácsolás ugyanez.Kettes voltam rajzból.
.Növényeim vannak de kaktuszok,nagyon nem tudok velük mit kezdeni,locsolgatni őket meg ilyesmi...
Szóval várom az ötleteket(ha oltásokon kívül jön majd az is)...
már megbocsáss
*eddzél
és mondtam hogy nem szeretek sportolni:)
hasznos
később, ha dolgozol nem fáradsz el, egészségesebb leszel
de a fizika és a biológia nálad is működik.
a tesióra semmit se ér, csak az edzés és aki komolyan csinálja is fél óra elég, csak pihenni kell utána
Utolso elotti:nekem tenyleg tul gyerekesek.:(
Utolso:egy ujabb ertelmes valasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!