Történetírók és unatkozók figyelem, mi történhetett vele?
A VALÓS történettel kezdem:
Volt egy közeli barátságom egy lánnyal, akivel elég cefetül ért véget a dolog. Legalább is részemről, mert ő még fél évig rendszeresen hívogatott telefonon (ez ellen téve számot váltottam). Az a szám még él, egy rokonommal cseréltem kártyát, miután ő vette fel alábbhagytak a telefonos zargatások. Ezután eljött a lakásomhoz és volt, hogy órákig ült a kapu előtt, míg meg nem unta és hazament. Szerencsére ez csak egy-két alkalommal fordult elő. A bizonyos fél év után, viszont nyomaveszett. Egy városban élünk, szóval mindig is aggódtam, hogy összefutok majd vele és beáll a kínos "sziaheló" de nem történt ilyesmi. Ennek lassan 5.éve. Nem is foglalkoznék vele, de nemrég volt az anyukájának a temetése, az egész családja ott volt (nem családtagként de én is ott voltam) csak a lány nem. És ez szöget ütött a fejemben. Majd mikor megkérdeztem a halott anya legjobb barátnőjét, hogy nem tudja-e a lány miért nem jött el a temetésre, ő csak annyit felelt, hogy "Mé..vót jánya?" A nagyszülőket nem akartam ilyesmivel zargatni a temetésen. Szóval az lenne itt az igazi kérdésem, hogy szerintetek hová tűnhet el csak így nyomtalanul egy személy? Egyik közösségi oldalon sem találtam rá. Nevet nem szeretnék írni, de a kérdés:
Mi történhetett vele? Fantáziátokra bízom :D Aki szeret krimiket írni vagy csak unatkozik, az írja le a gondolatait, szívesen fogadom.
Akár ez is lehet.
Tudom, most én vagyok a rossz stalker, de megtaláltam szegény anyukájának a facebookját, hogy talán ott majd rátalálok a lányra, esetleg az ismerősei között, vagy csak képeken. De egyetlen fotó sincs róla, egyetlen kiírásban sem említi meg évekre visszamenőleg.
Rendben, elfogadom, hogy ilyen is lehet. Csupán ez nekem különös. Én hozzászoktam ahhoz, hogy egy-egy közös fotó születik még a 90 éves dédivel is. De tiszteletben tartom, hogy más nem akarja az arcát megosztani a világgal.
Viszont még mindig kíváncsi vagyok a lehetséges ötletekre. Mert elég valószínűtlennek tartom, hogy egy lány, aki levakarhatatlanul jött az ember után, és minden lehetséges kommunikációs eszközt bevetett arra, hogy beszéljen a másikkal, most utólérhetetlen legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!