Mit csináljak a számítógépem nélkül (hobbi ötletek)?
Szemszárazság miatt kevesebbet kellene gépeznem de itthon dolgozom és ahhoz is gép kell, ehhez jön hozzá a sok PC játék meg random netezés, úgyhogy egész nap a gép előtt ülök és a szemem kezd besokallni (asszem öregszem).
TV nézés kilőve, az ugyanaz, mint a monitor bámulása. Olvasás természetes fénynél jó lenne, de csak letöltött angol e-bookjaim vannak, ezért ahhoz is gép kell. Napra nem nagyon mehetek ki, mert túl világos a bőröm, sok anyajegyem van és átlagosnál nagyobb esélyem a bőrrákra (pedig amúgy bringázni szeretek, amikor éppen nincs nyár). Utálom a nyarat. :(
Szóval nem tudom, hogy mit csináljak gépezés helyett, valami ötlet?
Heló!
Makettezés. Annyit és addig csinálsz meg egyszerre, amennyit akarsz, újat hozhatsz létre, ami, ha vigyázol rájuk, hosszú évekig megmaradnak. És nagyon jó érzés, ahogy az ember fejlődik - én most is, ahogy ezt írom, az utolsó simításokat végzem az új Warhammer diorámámon.
Ebook olvasó: Kindle 6, nem világít, nem rontja a szemet, nem is fárasztja úgy mint a mobil, tablet, PC.
Nekem az van, nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!