Mivel telnek a mindennapjaid? Mit csinálsz szabadidődben?
Figyelt kérdés
Új elfoglaltságokat keresek, hogy hasznosan tölthessem a szabadidőm.
Nektek hogy telnek a mindennapjaitok?
Úszni járok, terápiás csoportba és dolgozni is szeretnék.
2016. máj. 17. 21:37
1/6 anonim válasza:
Akkor én el se mondom, mert nem segítene a kérdésben. Meg rohadt nyomasztó.
2/6 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok... mond csak :)
2016. máj. 17. 21:45
3/6 anonim válasza:
Vállalj önkéntesmunkát, szerintem ennél hasznosabban nem töltheted el a szabadidőd.
4/6 anonim válasza:
Heló!
Makettezés, rövidfilmek készítése, néha fotózás, rajz és pc játékok és filmnézés, sorozatozás. Most majd Elder Sign kártyajáték is lesz a barátokkal, amikor mMagyarországon leszek.
5/6 szilvi94 válasza:
Rajzolni szoktam.vagy ha van ra lehetosegem en is uszok.szeretek olvasni es animeket nezni.a kesobbiekbe obkenteskedni is tervezek.
6/6 anonim válasza:
Csak ötletnek; már végigkerested a családfád?
Sok érdekes dolgot tanultam közben, érdekes embereket ismertem meg. Még nem fejeztem be, néha szünetet is tarok, vagy másoknak segítek, cserébe a kapott segítségért.
Főzni is szívesen főzök, de sajnos nem elég jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!