Milyen hobbi illene hozzám szerintetek?
Figyelt kérdés
Szeretem a biológiát, kémiát, fizikát, csillagászatot, földrajzot. Imádom a természetet, szeretek barangolni.
Főleg társasági hobbi kéne.
2016. máj. 1. 13:44
2/10 anonim válasza:
Amatőr csillagászkodás? Ahhoz kell(-het) csillagászat, fizika, stb., és még természetjárás is, ha igazán jó képeket akarsz csinálni az égboltról.
3/10 anonim válasza:
Geocaching-elj.
Túrázz.
Kirándulj.
4/10 anonim válasza:
Geológia (pl. ásványvadászat), meteorológia, viharvadászat, villámok fotózása, ...
5/10 Tom Benko válasza:
Én hasonló érdeklődési körrel leginkább olvasni, keresztrejtvényt fejteni szeretek, meg zenét hallgatni, és leginkább tanulni.
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, sajnos ezek egyike sem társasági hobbi. :/
2016. máj. 3. 14:07
7/10 anonim válasza:
Természetfotózás akár, bár az sem annyira társasági.
8/10 Tom Benko válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
Rejtvényfejtés közben nem hinném, hogy lehet normálisan beszélgetni.
A koncert sem alkalmas hely a nyugodt beszélgetéshez.
Ennyi erővel a chatelés is társasági hobbi, de mégis egyedül vagy otthon.
2016. máj. 4. 11:56
10/10 Tom Benko válasza:
De lehet, mindkét helyen, főleg az előbbi esetben (bár én éppenséggel egy verseny képét linkeltem, ahol viszont nem illik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!