Ki csúszott már le a Sólymon Sátoraljaújhelyben?
Figyelt kérdés
mert nézem az árakat...és számomra nem egyértelmű...mit jelent az hogy "átcsúszó kötélpálya visszafelé"?...most ha én felmegyek libegővel, átcsúszok...visszajövök kabinnal...majd lemegyek libegővel az hány Ft? és pl ha lefelé sétálok és nem libegőzök..kkor azt leeht olcsóbban? vagy ezt meg lehet tenni?...szóval ez hogy működik?2016. máj. 26. 20:12
1/1 anonim válasza:
Én tegnap, nagyon jó, imádtam, neten biztos gent van, asszem 14 éves korig gyerek mindennel olyan 2300, felnőtt Újhelyi2800 felnőtt nem Újhelyi olyan 3800 körül, de lehet rosszul emlékszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!