Sims1! Miért csúszott el a kép?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap telepítettem a sims1et + az összes kiegészítőjét (tudom tudom ősjáték, én bírom ..xD ) Az a gondom vele, hogy a kép el van csúszva jobbra :S és egy fekete sáv van bal oldalt.Ezért sok minden jobb oldalt nem is látszódik. Print Screent hiába csinálam, ott nem jelezte ki, ezért lefotóztam :
Milyen beállítással, vagy hogyan tudnám megoldani?
Előre is köszi a válaszokat!:(
2013. febr. 11. 12:12
1/3 anonim válasza:
2 dolog jut eszembe
1. a játékban ah tudod állítsd olyan felbontásra ami a képernyődnek optimális
2. a képernyőn vannak gombok/menü pontok van egy ami "processing auto image adjustment" et csinál, a képernyőhöz állítja a képet mikor el van csúszva.
2/3 A kérdező kommentje:
Az elsővel már próbálkoztam mind a játékon belül (nem nagyon találtam) + a tulajdonságokban, de akkor megpróbálom a gombosat! :) Köszi
2013. febr. 11. 12:35
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves 1. válaszoló, Ön egy Isten. :DDD Sikerült! :) Köszönöm :)
2013. febr. 11. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!