Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nyári MONDOCON-on 30-40...

Nyári MONDOCON-on 30-40 ezerből sok mindent lehetne venni?

Figyelt kérdés

Szüleim jó fejek voltak és mondták, hogy legyen, kapok költőpénz a Con-ra -tuti, hogy igazából a szülinapom miatt de mindegy x3 -, és, hogy maradandó élmény legyen és ne kis vackokra költsem a pénzem amikre aztán rá sem nézek, mondták, hogy 30-40 ezret adnak. :D Barátnőim sooo...oook képet készítettek a Con-ról + beszámolók, sz'al van egy "kis" infóm. XD

Szeretnék venni minimum 5 mangát, egy nagyobb plüssöt -ahogy tudom sokkal drágább mint az amúgy is drága kis akármik-, esetleg ha van a kedvenc fiú karakteremről ölelőpárna akkor egy olyat is, és ahogy láttam a képeken, rengeteg érdekes dolgok voltak még amikre szerintem azonnal lecsapnék de egyenlőre ezek vannak a listámon. Szerintetek, ki lehet sok mindent hozni? Nem szeretnék semmilyen édességet, ételt venni -na jó, lehet ha van sushi akkor az bejátszik :p - .

2016. máj. 14. 10:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagy plüss és a párna is 7000-12000 közt lesz kb, manga nem tudom mennyi, de számolj rá mondjuk 2000 et és akkor legfeljebb marad. Sushit nem ott ennék, sokkal jobbat is lehet enni ennyi pénzből. Vannak pár száz forintos dolgok is, de tény hogy minden drágább mint amúgy. Ha kitűzőt vagy kisebb dolgokat akarsz venni lehet jobban jársz ha elmész a sakurazakába vagy online megrendeled, sokkal olcsóbb lesz.
2016. máj. 14. 10:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Mármint darabja 2000
2016. máj. 14. 10:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha angol a manga akkor az akár 5k-ba is fájhat. Attól függ milyen. A magyar mangák olyan kétezerbe kerülnek. Egy Nemuneko 7 ezer (azt hiszem) az maradandó. :D
2016. máj. 15. 09:50
 4/4 NekoMc ***** válasza:
Conon egyedül a trilianal drágák a külföldi mangák. Akkor már inkább fumax és animeland :D
2016. jún. 18. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!