Nyári MONDOCON-on 30-40 ezerből sok mindent lehetne venni?
Szüleim jó fejek voltak és mondták, hogy legyen, kapok költőpénz a Con-ra -tuti, hogy igazából a szülinapom miatt de mindegy x3 -, és, hogy maradandó élmény legyen és ne kis vackokra költsem a pénzem amikre aztán rá sem nézek, mondták, hogy 30-40 ezret adnak. :D Barátnőim sooo...oook képet készítettek a Con-ról + beszámolók, sz'al van egy "kis" infóm. XD
Szeretnék venni minimum 5 mangát, egy nagyobb plüssöt -ahogy tudom sokkal drágább mint az amúgy is drága kis akármik-, esetleg ha van a kedvenc fiú karakteremről ölelőpárna akkor egy olyat is, és ahogy láttam a képeken, rengeteg érdekes dolgok voltak még amikre szerintem azonnal lecsapnék de egyenlőre ezek vannak a listámon. Szerintetek, ki lehet sok mindent hozni? Nem szeretnék semmilyen édességet, ételt venni -na jó, lehet ha van sushi akkor az bejátszik :p - .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!