Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá anyumat,...

Hogyan vegyem rá anyumat, hogy elengedjen a nyári MondoCon-ra?! Egy barátnőmmel mennék, aki szinte mindig kint van

Figyelt kérdés

2016. márc. 26. 19:19
1 2
 1/11 gnoomage ***** válasza:
Korod, nemed, mennyit vagy egyedül el, mennyire bírnak meg benned?
2016. márc. 26. 19:38
 2/11 A kérdező kommentje:
13/L, kb annyit h reggel elmegyek suliba, kb semennyire, de nem tudom miért
2016. márc. 27. 10:53
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha normális vagy miért ne engednének? Normális: segítesz otthon a házimunkában mindig, jól tanulsz, nincs veled gond, nem hisztizel, stb.

Hívd el a barátnőd akivel mennél, és beszéljétek meg anyuddal hogyan lenne az amikor mentek, hogy mikor mennétek, meddig lennétek, időben érnétek haza. Szerintem pozitív ha hallja hogy elterveztétek rendesen és ennyire szeretnétek menni. Ha nem tudja miféle hely a con akkor meséljétek el neki.

2016. márc. 27. 11:05
 4/11 A kérdező kommentje:
normálisnak normális vagyok. anyám viszont sehova nem enged.... miért is gondoltam hogy majd elenged con-ra .... fhuu.. barátnőim szülinapjára nem enged el
2016. márc. 27. 17:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Én tavaly, 14 évesen mehettem először, viszont idén megint nem akar elengedni >< (nyárira mennénk volt osztálytársammal, úgy, hogy ott is aludnánk~)

Szerintem nagyban függ attól is, hogy milyen messze laktok, hogyan akartok kijutni, illetve, hogy csak ketten mennétek-e.

Esetleg közöld vele azt is, hogy az átlag korosztály Conon tizen- és huszonévesekből áll, közvetlen a társaság, és hogy mindig együtt mászkálnátok barátnőddel (ha még nem mondtad volna ezeket) :)

...oké, kicsit megkéstem ezekkel a tippekkel, de hátha következőre elengednek titeket :D

2016. márc. 29. 10:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát... megprobalom rábeszelni. egyébként csak az a gond, hogy kb sehová nem enged el, a baratnőmet utálja, kb látni se akarja. egyébkent mint kiderült negyen mennénk vegülis, mert 2 masik osztalytarsunk, barátnőink is jönnek
2016. márc. 29. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Próbáljatok beszervezni egy nagykorú megbízható ismerőst. Pl nagyobb testvér/unokatestvér. Vele talán. Amúgy meg, tudom h milyen helyek ezek. De azon sem csodálkozok h nem enged. Hány napra mennétek? Ha ott aludtok, komolyan azt hitted, h 4 14éves lányt elengednek Pestre egyedül?(vagy akárhova, ahol ez lesz). Ha pedig a barátnőid elengedik a szülők: most nem érted meg, de ott a szülő a rossz. 14 éveseket nem enged el normális szülő több napra felügyelet nélkül.

(18/F)

2016. márc. 31. 21:47
 8/11 A kérdező kommentje:
csak az első nap mennénk ki...
2016. márc. 31. 22:57
 9/11 A kérdező kommentje:
egy napra
2016. márc. 31. 22:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy kicsit késtem a válasszal de azért leírom ^^ Én is megyek majd conra a barátnőimmel, de engem csak úgy engednek el ha jön velünk felnőtt, szóval én az apámmal megyek. Ahogy az egyik kommentelő is írta, próbálj elhívni magaddal valaki olyat, aki idősebb, vagy felnőtt és a szüleid megbíznak benne. Így mehetsz a barátaiddal és így esetleg a szüleid sem fognak aggódni mivel van veled valaki akiben megbíznak. És szerintem egyáltalán nem ciki ha esetleg felnőttel mész, és szerintem a barátaid is megértenék. ^^
2016. máj. 13. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!