Hogyan vegyem rá anyumat, hogy elengedjen a nyári MondoCon-ra?! Egy barátnőmmel mennék, aki szinte mindig kint van
Ha normális vagy miért ne engednének? Normális: segítesz otthon a házimunkában mindig, jól tanulsz, nincs veled gond, nem hisztizel, stb.
Hívd el a barátnőd akivel mennél, és beszéljétek meg anyuddal hogyan lenne az amikor mentek, hogy mikor mennétek, meddig lennétek, időben érnétek haza. Szerintem pozitív ha hallja hogy elterveztétek rendesen és ennyire szeretnétek menni. Ha nem tudja miféle hely a con akkor meséljétek el neki.
Én tavaly, 14 évesen mehettem először, viszont idén megint nem akar elengedni >< (nyárira mennénk volt osztálytársammal, úgy, hogy ott is aludnánk~)
Szerintem nagyban függ attól is, hogy milyen messze laktok, hogyan akartok kijutni, illetve, hogy csak ketten mennétek-e.
Esetleg közöld vele azt is, hogy az átlag korosztály Conon tizen- és huszonévesekből áll, közvetlen a társaság, és hogy mindig együtt mászkálnátok barátnőddel (ha még nem mondtad volna ezeket) :)
...oké, kicsit megkéstem ezekkel a tippekkel, de hátha következőre elengednek titeket :D
Próbáljatok beszervezni egy nagykorú megbízható ismerőst. Pl nagyobb testvér/unokatestvér. Vele talán. Amúgy meg, tudom h milyen helyek ezek. De azon sem csodálkozok h nem enged. Hány napra mennétek? Ha ott aludtok, komolyan azt hitted, h 4 14éves lányt elengednek Pestre egyedül?(vagy akárhova, ahol ez lesz). Ha pedig a barátnőid elengedik a szülők: most nem érted meg, de ott a szülő a rossz. 14 éveseket nem enged el normális szülő több napra felügyelet nélkül.
(18/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!