Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Cosplayesek! Ti mivel rajzolto...

Cosplayesek! Ti mivel rajzoltok magatoknak szemöldököt?

Figyelt kérdés
Ugye létezik az a módszer, amikor annyira be lehet borítani ragasztóval, púderrel, alapozóval stb. a szemöldököt, hogy (jó esetben) teljesen eltűnik, és akkor arra rajzoljuk meg az új formát aszerint, hogy milyenje van az adott karakternek. De ha mondjuk szőke szemöldököt kell produkálni, azt mivel lehet felvinni? Sárga szemceruzát eddig nem nagyon láttam. Na, meg ceruzával felrajzolva a szemöldök alakja sem feltétlenül sikerül szép vékonyra, néhol elhalványulóra. Van erre valami módszer (mind pl. ecset, mind ,,festék" esetében)?

2016. ápr. 21. 00:27
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Vannak világosbarna, szőke szemöldökre való szemöldökceruzák is, hozzáillő színű szemhélypúderrel vagy szemöldök porral tudsz erősíteni a színen, igazítani a formán.

Ha nagyon természetellenes szín kell, vagy nagyon erőteljes színt akarsz elérni akkor kis ecsettel és dirket arcfestéshez való festékkel, végső esetben akrilfestékkel is lehet próbálkozni. Csak vigyázz, nehogy a szemedbe menjen. :)

2016. ápr. 21. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=AuGjdxtq7IQ

ebben van egy rész, ahol a szemöldököt csinálja. én így próbálnám

2016. ápr. 21. 21:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Mindkét választ nagyon szépen köszönöm! :)

Az akril tényleg jónak tűnik, valamiért picit tartottam ettől az ötlettől, de aztán utánanéztem, és elméletileg biztonságos, szóval mindenképp megjegyzem.

A videóval kapcsolatban pedig: épp tőle néztem a napokban szemöldökragasztós tutorialt. :D De abban nem részletezte az újrarajzolást, nem is tudom, miért nem gondoltam arra, hogy nála keresgéljek.

2016. ápr. 22. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!