Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kézművesek, cosplayesek!...

Kézművesek, cosplayesek! Sötétített üveghez hasonlót hogyan tudnék előállítani pl. műanyagból?

Figyelt kérdés

Egy maszk szemrészéhez kellene (lehetőleg hajlékony) sötét fólia, de a hobbiboltokban, ahol eddig jártam, nem volt kapható. Arra gondoltam, hogy b-tervként lefestek magamnak egy átlátszó fóliát, de attól félek, azon nem lehetne rendesen átlátni.

Milyen festéket/alternatív módszert javasoltok, ha valóban nem találok sötétet?

(Olyasmi anyagra gondolok egyébként, mint amilyenből az átlátszó irattartók, mappák készülnek. [link]

De az is tökéletes lenne, ha megadnátok olyan budapesti üzletek nevét/címét, amelyekben biztos kapnék ilyesmit.

2016. febr. 5. 02:53
 1/5 A kérdező kommentje:
A link és a zárójel közé elfelejtettem szóközt ütni, ezért nem működik. >< Itt van rendesen: [link] Bár ez csak amolyan iránymutatás.
2016. febr. 5. 02:55
 2/5 anonim ***** válasza:

"Olyan anyagra gondolok, mint az irattartók" - nem világos, hogy az irattartó maga nem lenne jó? Ha a szemrészhez kell, akkor szerintem 1, maximum 2 irattartó felhasználásával (=ollóval szétvágás) elegendő anyagra tennél szert a projekthez, irattartót pedig biztosan kapsz bármely papír-írószerben, vagy nagyobb bevásárlóközpontban.

Ha átlátszó fóliára üvegfestékkel festesz színt, szerintem átlátszó lenne a végeredmény is (B tervként, ha a pesti papírboltok sztrájkolnak, és nincs irattartó :) )

2016. febr. 5. 14:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt! :)

Tokeletes lenne az irattarto is, de sajnos feketet eddig nem lattam sehol. Az uvegfestekre szinten gondoltam, bar nemi ketseggel. Azt nem tudod esetleg megmondani, hogy szaradas utan, kiegetes nelkul mennyire vizallo? (Mert nyilvan ha muanyagra festek, azt aztan nem celszeru a sutobe tenni. :D) De azert Pesten meg szetnezek, ott biztos nagyobb a valasztek.

2016. febr. 6. 01:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az üvegfesték tökéletes lenne neked. Kisütés nélkül is elég tartós, csak tedd ki a napra úgy 24 órára vagy hajszárítóval szárítsd meg.
2016. febr. 6. 15:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2016. febr. 8. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!