Szerintetek jók a videóim?
Ezzel egy gond van. Időpocsékolás. A Conjurning videódat néztem, másfél perc, és csak alapadatokat mondasz róla, olyat amit gyakorlatilag negyed ennyi idő alatt el tudok én is olvasni. A "bemutató" nem annyi hogy ezeket elmondod, ehhez legalább írj egy hosszabb scriptet. Én is kezdő vagyok, ilyen téren, pár hete csinálgatom, de ennél jóval több munkát kéne bele fektetni.
A hang borzasztő, Kiegyenlítőt illik használni.
Mindenesetre feliratkoztam rád, megnézzük merrre haladsz.
Ez engem azokra az iskolás prezentációkra emlékeztet, amelyeknél az előadón látszik, hogy előző éjjel ollózott össze Wikipédiáról pár alapadatot, elolvasott néhány véleményt, és a saját szavaival próbálja körülírni a témát, amiről igazából fogalma sincs. :P
Tehát lapos, felületes, unalmas, nincs stílusa. Videónak nem is nevezném, mivel minden vizualitást nélkülöz, az egy-egy állókép videónként csak egy lépéssel van azelőtt, hogy a feketeséget bámulja a néző. Hangminőség rossz, de az egy dolog, ami viszont lényegesebb, hogy nincs megírt szöveg, és nem is vagy elég spontán, tehát az anyagok fele "őőő"-zésből áll. Plusz nulla beszédtechnika.
Hogy mit kéne változtatni? Hát, nagyjából mindent.
Tehát konkrétan azt jelenti neked a videózás, hogy a piacon elérhető legganajabb mikrofonba egy olvasás után megpróbálod visszamondani a film port.hu-s adatlapját és fűzöl hozzá egy semmitmondó kommentet.
Ebben semmi energia nincs. 10 perc alatt összecsaptad, aztán ment fel youtube-ra. Egyszerűen érezni rajta, hogy már ötlet szinten is elakadtál ott, hogy te videózni akarsz és átlépted azokat a kérdéseket, hogy miről, hogyan, milyen eszközökkel, milyen közönségnek, mivel tudok többet nyújtani, mint a már befutott, vagy legalábbis létező videósok.
És akkor most értékelem 10-es skálán: 1
Nincs semmi pozitívum, amit ki lehetne emelni. Talán annyi, hogy nem egy kappanhangú 12 éves vagy.
Ennyi lett volna, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!