Miért ilyen kevés a nézettségem YouTube-n? Talán nem viccesek a videóim?
Csinálok egy sorozatot is:-Come on DUGO címen, de annak is kevés a nézettsége! És sok karaoket is csinálok, szerintem az én hangommal azok is elég viccesek :D Aki ráér, az nézze meg a Come on DUGO sorozatot, feltétlenül az elejétől, vagy néhány karaoket, és írjon véleményt!
Itt a csatornám: http://www.youtube.com/user/szocske16/videos?view=0
a kezdet mindenkinek nehéz, bevallom őszintén, engem nem érdekelnek a videóid, bár az energiaitalos gyülyteményed elég szép:)
ha igazán jó videókat csinálsz, egy idő után nagyobb lesz a nézettséged, az emberek megmutatják a csatornádat a barátaiknak. Esetleg megkérhetsz nagyobb videósokat hogy reklámozzanak.
"Igazából a Come on DUGO sorozatban olyan dolgok vannak, amit csak én és haverom értünk, csak nekünk poén, mert mi találtuk ki, és aki nem ismer minket és környezetünket, csak annak vicces."
Hát, ezzel meg is válaszoltad a kérdésedet.
Nincs fent olyan sorozat.
Illetve, ha már itt tartunk, akkor mivel ez egy ilyen kérdés, szerintem én is ide rakom akkor a csatornámat.
ok hát akkor iderakom énis :D
youtube.com/Fantyh
angol let's play videókat csinálok :))
Akkor én is..:D most kezdtem, végigjátszások és gameplayek lesznek, eddig az Amnesiával kezdtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!