Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ezt folytassam szerintetek?...

Ezt folytassam szerintetek? Történetet írok, thriller műfajban.

Figyelt kérdés

Sziasztok szeretném kikérni a véleményeteket erről, hogy mit szóltok a karakterekhez, vagy lenne ötletetek még hozzá. Csak ők lennének 4-en az új alkoholista parasztbá, Frankie, Oki, Arnold.

"Kora hajnal van, tavasz. Ilyenkor madarakkal van tele az udvar, az állatok is most ébredeznek. Kicsivel később az állatok is riadtan felfigyelnek a nagy zajra, majd a faluba befordul egy traktor ami már egy üres utánfutót húz maga után. A traktort egy ismeretlen parasztbácsi vezeti aki nemrég költözött ide ebbe a kis Deltra nevű faluba. Hogy mi volt az utánfutóba maga sem tudja, mivel a traktort azt valamikor az este részegen ellopta, még most reggel is van benne egy kevés pia. A bácsi annyira alkoholfüggő volt hogy annyi ital meg sem ártott neki, hiszen az alkohol volt neki az energia, attól nagyon erőbe érezte magát. Ahogy ment a falunak a kis szűk utcájába három fiatal gyerek a bácsi traktorja elé állt -gondolva: itt most meg fog állni-.

Az egyik gyerek egy szemüveges, vöröshajú, magát zseninek gondoló. A többiek csak Okinak gúnyolták, mivel a többiek szemében csak egy okostojás volt.

A másik egy fekete. Laza forma, szereti az italt, a whisky a kedvence A szülei elváltak majd örökbeadták,ez miatt is szokott rá a piára, szeretethiányban szenved, Ő Frankie.

A főnök pedig Arnold, egy Punk, a szülei elhagyták nem is ismeri őket, az utcán nőtt fel,nem nevelőknél mint a fekete haverja. Ezt a két haverját se tudja hogy minek lóg velük mikor tiszta lúzerek,talán azért mert ő közöttük az ész, csak arra gondol hogy amíg tudja irányítani őket addig kihasználja az alkamat, mert Oki hiába okos arra úgysem jön rá hogy irányítva van, úgyis csak dumálni szeret de azt sokat."

2016. ápr. 16. 08:35
 1/9 A kérdező kommentje:
A volt szavakat ne figyeljétek nem múltba van, szoval a parasztbá nem alkoholista volt, MOST is az, az Okosgyerek sem Okostojás volt, hanem most is az :)
2016. ápr. 16. 08:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia

Akár még jó is lehet :)

A stílusod egy kicsit fura, és nekem első körben túl sok információ a szereplőkről, érdekesebb lenne ha később derülnének ki. Viszont a szituáció eddig izgalmas, és a karakterek is jónak tűnnek. Inkább valamilyen viselkedést írnék le, hogy jellemezzem őket, pl milyen pózban és formában áll a három srác. Jobb, ha ezek a tulajdonságok később kerülnek elő, a részeg bácsis rész viszont egész jó.

Szóval folytasd! Érdemes, mert az ötlet jó, és valószínűleg azért írtad le így egyből a karaktereket, hogy bemutasd őket. De anélkül is érdekelne, hidd el.

2016. ápr. 16. 09:44
 3/9 anonim válasza:
Thriller? Hát ezen eddig nem látszik. Jók a karakterek, de ebből még nem tudom azt mondani, hogy egy hűű de nagy szám. Folytasd aztán hátha jó lesz.
2016. ápr. 16. 12:31
 4/9 A kérdező kommentje:

#1 köszi az infókat, azért fura mert éjjel dolgoztam és kicsit fáradtan írtam, szóval akkor még kell rajta javítani.

#2 Igen, a thrillerben sem a legelején kezdődik a rossz. Valahogy be kell indítani a történetet.

2016. ápr. 16. 14:37
 5/9 anonim válasza:
Hát nekem 3 thrillert írtam eddig, mind a 3 horrorral kezdődött. #2
2016. ápr. 16. 14:41
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 A pokoli édenkert c. filmet láttad? Ott sem a horror résszel kezdődött, inkább csak szivatós ilyesztős részek voltak. A film felétől kezdett beindulni, kitűnő a fordulat abba a filmbe, valami ilyesmit szeretnék összehozni.
2016. ápr. 16. 14:47
 7/9 anonim válasza:
Nem azt a filmet nem láttam, de azok is jók. Az biztos, hogy a fele körül egy ütős fordulat az nehéz. hajrá! A filmet meg akkor megnézem.
2016. ápr. 16. 14:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Írj majd privátba ha megnézted. :) Többször átolvasom még, figyelek rá hol javítsak, és ha a bevezető részt megírtam, tervezek egy 'meglepetésszerű' jelenetet, ahol beindul a thriller része. Még van ötletem a 3 gyerek karakteréhez, amit az #1 válaszoló is írt, a további dolgaik a későbbiekben fog kiderülni.
2016. ápr. 16. 15:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Érdekel a folytatás, és hogy hová fejlődik ez az egész :)

Remélem hasznosakat írtam

1#

2016. ápr. 18. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!