Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szokott lenni veletek olyan,...

Szokott lenni veletek olyan, hogy egy munkátokkal (pl. rajz, vers. ) nem vagytok megelégedve, de mások gyönyörűnek találják azt?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 14. 21:31
 1/5 anonim válasza:
Igen vagy ilyen vagy másoknak nem nagyon tetszik.
2016. ápr. 14. 23:15
 2/5 anonim válasza:

Velem igen.

Elég gyakran, mert eleve igényesen állok hozzá az alkotáshoz, ezért nagyon nincs szó arról, hogy negatívan kritizálják azt. De a dicséretekhez úgy viszonyulok, hogy tudom magamról, hogy fejlődni kell, és aki nem ért hozzá, az nem látja/nem érdekli.

Ha látom a hibáimat, akkor változtatni próbálok rajtuk, még akkor is, ha a "laikusok" nem látják és elégedettek vele.

2016. ápr. 15. 23:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Így vagyok én is :) nem sok munkám van amivel teljesen meg vagyok elégedve, mert utólag ahogy fejlődök mindegyikben találok valami hibát. Viszont azt mások nem veszik észre, mert ők az összképet nézik, én meg minden kis apróságra odafigyelek :D
2016. ápr. 19. 16:40
 4/5 anonim válasza:

Kíváncsi vagyok a rajzaid egyikére, ha mutatsz belőlük!:)

Én is nagyon sokat részletezek, nagyon beletudok merülni, de mások munkájára sem felületesen tekintek.

2016. ápr. 19. 18:00
 5/5 A kérdező kommentje:
2016. ápr. 19. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!