Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki úgy, hogy ne bántsam meg?
Elöljáróban: távkapcsolatban élek. Barátom tudja, hogy szoktam rajzolgatni. Kérte, hogy majd mutassam meg neki a rajzaimat, én nemet mondtam, de Ő továbbra is nagyon szeretné. Nincs bajom a rajzaimmal, meg semmi, csak általában magamnak "alkotok". Szoktam például írni is, van 1-2 jó versem, de azokat is magamnak írom.
Nem tudom, barátom mit szólna a munkáimhoz. Másrészről meg kicsit megmagyarázhatatlan, hogy miért rejtegetem őket... Na mindegy, az a lényeg, hogy nem tudom hogy ne bántsam meg. Fordított esetben én is nagyon kíváncsi lennék, és lehetséges, hogy kicsit megsértődnék, ha nemleges választ kapnék... Értitek.
Segítsetek légyszi!
Szerintem túl nagy problémát csinálsz ebből. Szeretné megnézni a munkáid, mert fontos vagy neki és kíváncsi is. Mutasd meg és ez az egész már nem lesz gond többé.
Vagy miért nem mutatod meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!