Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, úgy hogy ne bántsam meg?
Az a helyzet, hogy a barátom mindig azzal jön, hogy ő milyen ronda. Az az igazság, hogy tényleg nem olyan szép, de én nem a külsejébe szerettem bele, hanem a tulajdonságaiba.(és még mielőtt valaki írná, hogy persze a pénz miatt, nem. Egyáltalán nem gazdag és engem nem érdekel:))
szóval mit válaszoljak neki, de közbe ne bántsam meg?
18 éves.
-Én olyan ronda vagyok öööhöhöhöö....
-Jahh, eléggé, de én mégis itt vagyok melletted, szal' kuss legyen már az önsajnálatból, mert hupikékre rúgdoslak!
Nah, köbö így. :D Mellesleg nem hallottál még a kegyeshazugságról? Egyszerűen azt mondod neki, hogy nem az, aztán ennyi.
Talán így nem jönne ki annyira bántóan:
"Lehet,hogy nem te vagy a leghelyesebb fiú,aki a Földön él,de én így szeretlek. És lehet,hogy a külsőd nem tökéletes,de a belsőd annál inkább és én abba szerettem bele,nekem az fontosabb mint egy helyes pofi...Érted?:)"
"Ha pedig nem vagy bele szerelmes, miért vagy vele?"
Ilyen hülye kérdést is régen látott az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!