Az átlagemberek miért nem kedvelik az otakukat? Bevallom, én is gyűjtök ezt-azt (főleg mangákat), bár nem vagyok megszállott. A megszállottakat pedig inkább viccesnek tartom.
Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 16:21
2/4 anonim válasza:
Mert tudatlanok és ostobák. Szerintem szánalmas dolog valakit azért nem kedvelni (utálni) mert valami(k)nek a rajongója. Ez kb olyan mind ha én minden rap zene kedvelőt utálnék csak azért mert én nem szeretem a rap zenét...
3/4 anonim válasza:
Mert szociálisan visszamaradott zugkockáknak tartják őket, kb mint a gamereket. Persze az mindegy, hogy ez mennyire felel meg a valóságnak...
4/4 anonim válasza:
Mert az átlag emberek nagyrésze tajparaszt.
A portugálok nyerték az Eb-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!