Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy sikerült az...

Szerintetek hogy sikerült az első videóm? Nézzétek meg!

2016. febr. 15. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
miért istene miért?
2016. febr. 15. 21:21
 2/7 lio77 ***** válasza:
Szerintem kicsit túlzásba vitted a vágást.
2016. febr. 16. 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:
A videót mínőségét csak a szar ízlésed múlja alul. Hónapok óta előszőr jelentkeztem be, csak azért, hogy dislikeolni tudjam ezt az audiovizuális szellemi dögkutat.
2016. febr. 16. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Jó, figyelj! Ennyi lehangoló komment után, egy kis építő jellegű kritika.

- Kicsit tényleg sok a vágás. A mondani valóddal próbáld meg a képernyő elé ragasztani a nézőt, ne a különféle effektekkel, vágásokkal. Néha-néha elmegy, sőt még jó is, de ne vidd túlzásba.

- A néző nem a te véleményedre kíváncsi, hogy mit nézel. Inkább az ő ízlésük után kéne érdeklődni, valamint arra törekedni, hogy a videóid által kielégítsd azokat.

- Ha a nézőkhöz beszélsz, akkor a kamerába beszélj, hogy kicsit átadd magad a képernyőkre. Ez nem a chatroulette.

- Nyisd ki a szád. Lehet, nem indul ez olyan komoly yt-karriernek, de mindenesetre ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek, akkor tisztán és érthetően beszélj, ne motyogj magadban.

- Próbálj meg kicsit egyedi lenni. Azzal már most elbuktál, ha a többi videós ötleteit próbálod reprodukálni. Neked is kellenek saját ötletek, kifejezések, amit, mint minden más nagy videósnál a kommentelők emlegetnek. Jó, jó te még távol vagy a rajongók hadától, csak mondom.

A lényeg, hogy a téma mindig legyen érdekes, és legyen mondani valója. Inkább dolgozz rajta sokat és maradjon ki akár 5-6 nap is, de a videó legyen minőségi. Ne azon legyél, hogy minden nap kijöjjön egy 10 perces videó, mert akkor csak összecsapod az egészet.

Mindent összevetve első videónak elment. Nem tudok többet mondani. Próbálj meg szimpatikus lenni a nézőknek és ne legyél nagyképű. Bár ezeket a mostani magyar youtubereket elnézve egymáshoz képest ég és föld. Dancsó-Csebe-Vidman. Ez csak 3 név, akiket szeretek mégis ég és föld. És vannak, akiket kevésbé szeretek az arrogáns viselkedésük miatt, de nekik is van több tíz-ezer, vagy száz-ezer feliratkozójuk, ezért mondom, hogy mindegy milyen stílusban nyomod, csak legyél egyedi. Na szóval ennyi. Ez elég sok lett, de ha végig olvastad legalább vállon veregetheted magad, mert próbálsz elrajtolni valahogy és adsz mások véleményére. Sok sikert! :)

2016. febr. 16. 21:03
 5/7 A kérdező kommentje:
2., 4. Köszi! Így visszanézve szerintem is túlzásba vittem a vágást. 4. a kritikád egy kicsit rosszul esett de teljesen igazad van. Ezen túl megpróbálok ezen az úton haladni.Viszont nem csaptam össze ezt a videót... a szövegkönyv megírása, a felvétel, és a vágás összevetve több volt mint 4 óra. De ettől függetlenül nagyon sokat segítettél.
2016. febr. 16. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 4 óra az szerinted sok? :DD Na, ez tökéletesen megmutatja a youtube negatív oldalát. Egyfelől tök jó, hogy bárki kikövezheti magának a videós karrierjének az útját akár egy kamerás telefonnal is, másfelől viszont mutatja, hogy mennyire ellustulnak tőle az emberek. Mindenhol csak azt látni, hogy valaki épp azon nyafog, hogy nem tetszett a közönségének az intro, amin 30 percet dolgozott, és berakta a vágatlanul, egy az egyben feltöltött gameplay/vlog videója elé. Majd akkor kezdj panaszkodni, ha heteken keresztül napi 6-8 órában forgatókönyvet írsz és storyboardot rajzolsz, majd iskola/munka mellett minden délutánodat és hétvégédet vagy egy forgatáson, vagy vágással, utómunkával töltöd. De jegyezd meg, hogy akkor se fog senkit se érdekelni a rászánt időd, ha az eredmény nem lesz vállalható.
2016. febr. 17. 08:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdetnek egész jó lett!

Aranyos vagy, szépen beszélsz, és én úgy látom, hogy van tehetséged hozzá! De azért ne szállj el, sokat kell még tanulnod. :)

2016. febr. 20. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!