Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérlek Titeket nézzétek meg a...

Kérlek Titeket nézzétek meg a görbémben. Szerintetek mikor volt az ovu? Első hónap görbézek és még tanulnom kell.

Figyelt kérdés

2 görbét vezetek (ciklus.hu, fertilityfriend.com) mindkettő máskorra húzza az ovut...szerintetek mikor volt, melyiknek lehet igaza?

[link]

A fertilityt nem tudtam belinkelni, de az 18-ára húzta be egy nappal az oviu teszt után, mikor volt ovus fájdalmam is.

2012. szept. 18. 07:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

a ciklus jól is behúzhatta, de akár lehetett volna a 8-án is, amikor volt egy pozitív ovu teszted.

sokan nem tudják, hogy az ovuláció alatt egyszer ismét leeshet a hő és utána ha feljebb megy, akkor nincs baj.

szóval, kétesélyes a dolog, meg kell várni, mennyi lesz a luteális szakaszod és abből jobban ki tudnád következtetni.

most olvasom a fertilitydet, na én is így gondoltam, hogy ciklusod 18 napján volt.

én is mindkettőn vezetem a hőmet, és a ciklus nem húzta be, a fertility meg behúzta, volt ilyen is, pedig egyértelműen volt ovu. Valahogy a ciklus nem tudja talán kezelni azt az egy hőleesést. Pedig az természetes.

2012. szept. 18. 08:15
 2/12 A kérdező kommentje:
igen nekem is volt a logikus meg a testi tunetek is erre utaltak csak megzavart a ciklus.hu. koszonom a valaszod :-) meg egy kerdesem lenne: ha ntalan baba van akkor nem esik le mensi elott a ho, vagy ez mindenkinel egyeni? Az eses mit jelent? a coverline ala nem szabad leesnie?
2012. szept. 18. 08:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a 21. ciklusnapodon volt az ovud, de elég fura mert cikcakkos, ha van ovud akkor fent kellene maradnia a hődnek.Szerintem a 21. nap.Remélem együtt is voltatok!!:-)
2012. szept. 18. 08:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Jaj, most látom hogy előző nap együtt is voltatok, akkor meg van rá az esély!Szurkolok!!Mióta próbálkoztok?
2012. szept. 18. 08:25
 5/12 anonim ***** válasza:
sajnos menis előtt egy nappal leesik a hő, innen lehet tudni, hogy mikor fogsz menstruálni, ha baba van természetesen akkor a hőd fent marad!
2012. szept. 18. 08:26
 6/12 A kérdező kommentje:

Kedves Netti!

Mar van egy kis ketevesem, es majusban 20 hetesen veszitettuk el a masodik kisfiunkat. Ez az elso honap azota hogy probalkozhatunk. Elotte nem homeroztem, most szeretnem figyelni hogy van-e ovu ha igen mikor.

2012. szept. 18. 08:37
 7/12 anonim ***** válasza:
20 hetesen? Mi történt? Őszinte részvétem! Kívánom, hogy most sikerüljön, és ne legyen semmi baj!
2012. szept. 18. 08:45
 8/12 A kérdező kommentje:
koszonom. nem tudni virus vagy lepenyelegtelenseg...elment az en kicsikem, mindig fajni fog, sose felejtem el ot, de szetetnenk parommal kistestvert, es azt gondolom az uj kis joveveny gyogyir is lenne nekunk.
2012. szept. 18. 09:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a fertility húzta be jól (nekem is az húzta be jól, a ciklus.hu nem), és a Fertilitys próbálkozás alapján jött össze a baba. Szerintem az ovu tesztre figyelj, és amikor +, aznap és másnap jó együtt lenni. Nekem amikor összejött, akkor 1 napra leesett a coverline alá pár nappal a megtermékenyülés után, de utána szépen visszament (ez volt az első babámnál is), tehát ha visszamegy, akkor nagy eséllyel nem fog megjönni, csak ha szépen lassna fokozatosan lemegy.
2012. szept. 18. 11:59
 10/12 anonim ***** válasza:

21-én volt szerintem. Elvégeztem egy ilyen tanfolyamot (irtó jó, mindenkinek ajánlom), az alapján 21én kellett hogy legyen. A 18 nak semmi értelem...miért lett volna akkor, nem értem miért oda húzta. Az ovus fájdalom után szokott lenni pár nappal. Sokat segítene ha a nyákodat is figyelnéd.

Szurkolok nektek! jó esélyetek van ebben a hónapban:)

2012. szept. 18. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!