Kérlek Titeket nézzétek meg a görbémben. Szerintetek mikor volt az ovu? Első hónap görbézek és még tanulnom kell.
2 görbét vezetek (ciklus.hu, fertilityfriend.com) mindkettő máskorra húzza az ovut...szerintetek mikor volt, melyiknek lehet igaza?
A fertilityt nem tudtam belinkelni, de az 18-ára húzta be egy nappal az oviu teszt után, mikor volt ovus fájdalmam is.
a ciklus jól is behúzhatta, de akár lehetett volna a 8-án is, amikor volt egy pozitív ovu teszted.
sokan nem tudják, hogy az ovuláció alatt egyszer ismét leeshet a hő és utána ha feljebb megy, akkor nincs baj.
szóval, kétesélyes a dolog, meg kell várni, mennyi lesz a luteális szakaszod és abből jobban ki tudnád következtetni.
most olvasom a fertilitydet, na én is így gondoltam, hogy ciklusod 18 napján volt.
én is mindkettőn vezetem a hőmet, és a ciklus nem húzta be, a fertility meg behúzta, volt ilyen is, pedig egyértelműen volt ovu. Valahogy a ciklus nem tudja talán kezelni azt az egy hőleesést. Pedig az természetes.
Kedves Netti!
Mar van egy kis ketevesem, es majusban 20 hetesen veszitettuk el a masodik kisfiunkat. Ez az elso honap azota hogy probalkozhatunk. Elotte nem homeroztem, most szeretnem figyelni hogy van-e ovu ha igen mikor.
21-én volt szerintem. Elvégeztem egy ilyen tanfolyamot (irtó jó, mindenkinek ajánlom), az alapján 21én kellett hogy legyen. A 18 nak semmi értelem...miért lett volna akkor, nem értem miért oda húzta. Az ovus fájdalom után szokott lenni pár nappal. Sokat segítene ha a nyákodat is figyelnéd.
Szurkolok nektek! jó esélyetek van ebben a hónapban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!