Mi a véleményetek a blogomról? Soultalk02. blogspot.com
Figyelt kérdés
Kezdő író vagyok,tehát tanácsokat is elfogadok.Most kezdtem,tudom nehéz véleményt alkotni még,de igyekeztem arra,hogy a design és a tartalom elég jó legyen.2016. febr. 10. 11:28
1/8 anonim válasza:
Akkor igyekezz még jobban. Felejtsd el a betűtípus váltogatást a szövegen belül, meg a courier new-t is. A tartalom meg kb zéró, nem értem, hogy egyesek egy intró leírása után miért képzelik azt, hogy van egy blogjuk...
2/8 anonim válasza:
A baloldali képpel meg csinálj valamit, mert a fekete szöveg egy része nem látszik rajta.
3/8 A kérdező kommentje:
A bejegyzésen belüli betűtipusváltozás annak köszönhető,hogy a kóddal történt valami amin változntatni fogok.A képet kicseréltem,gondolom így jobb lett. A tartalman igyekszek bővíteni
2016. febr. 11. 11:26
4/8 anonim válasza:
Ennek aztán marha sok értelme, tartalmas oldal...
5/8 A kérdező kommentje:
Hát idefigyelj.Nem minden oldalon kötelező újakat tanulni,érdekes dolgokról olvasni. Tudod vannak emberek,akik szívesen olvassák kezdő írók gondolatait,szívesen adnak tanácsot.Attól még,hogy utálsz olvasni és nem egy informatikás oldalt csináltam,igazán lehet olyan aki szeret ilyeket is olvasni. Ja és,mutasd meg a te értelmes oldaladat,ha már annyira egy netes szemétnek tartod amin dolgoztam.Hiába mondod,hogy neked ilyen eszedbe se jutna,mert ez hülyeség. Hova írnám le 14 évesen azokat az ihleteket amik beugranak? Ha jegyzetbe írom mások hogyan mondhatnák el véleményüket? Emellett a blogolásban élvezem a kódolást is ami plusz pont.
2016. febr. 11. 17:28
6/8 anonim válasza:
Nem, nincsenek, csak a kezdő írók akarnak mindenképpen megnyilvánulni, akár érdemi tartalom nélkül.
7/8 A kérdező kommentje:
Én nem hírdetésből raktam ki.És nem akarok nagy sikert csak épphogy olvassák hárman.
2016. febr. 11. 17:48
8/8 anonim válasza:
De ezen mit lehet olvasni? Van egy kezdőoldal, és kész, ennyi. Nincs tartalom. Vagy csak nálam van a böngészővel baj, hogy nem tölt be mindent?
Amúgy meg nem bántásként, de az embereket nem érdekli minden tini apró-cseprő problémája.
Blogot írni meg kb bárki tud, bárkinek megvan rá a lehetősége, nem egy nagy szám. Az a nagy szám, hogy értékelhető tartalom legyen benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!