Szerintetek jó ez a blog? Mi a véleményetek róla?
Az, hogy elkezdtem olvasni, és nem birtam befejezni, mert nem érdekes a történet. Egyediséget kéne belevinni. Hiszen pont ettől jó az írás. Valami egyedit alkothatsz. Ilyet szerintem bárki tud írni. Ma már szinte minden második lány ilyesmiket kotyvaszt. Ha sikert akarsz, érdekesebb legyen.
~Egy blogger~
Szia!
Szerintem egész jó.
Tetszik, hogy nem egy nagy kupac helyesírási hibából áll és a terjedelme is pont okés.
Én szívesen olvasnám, megnyugtat, hogy ez a sztori nem egy depis lányról fog szólni, aki egyfolytában öngyilkos akar lenni, és a végén összejön Castiellel... Azoktól a fanficektől már a falra mászok.
Azt ajánlom, folytasd. Hidd el, a sok negatív kritika ellenére rengetegen vevők az efféle történetekre :)
Szerintem mindenképp vigyél majd bele egy kis életet, és ne csak a romantikáról szóljon, mert akkor egy idő után unalmassá válik.
Sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!