Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Megfejted? Én mikor hallottam,...

Megfejted? Én mikor hallottam, nem fogtam fel elsőre. Többi lent.

Figyelt kérdés
Megy a kamion az autópályán. Leáll.... A kamionba lepkék vannak... Egy kamionba hány lepke fér? És mennyi száll ki ha kinyitod az ajtót? :-D :'(

#vicc #poén #Kitalálod
2015. nov. 29. 08:15
 1/3 anonim ***** válasza:

"Egy kamionba hány lepke fér? És mennyi száll ki ha kinyitod az ajtót?"

Erre nagyon prózai választ tudok adni.

Attól függ , hogy tele nyomod lepkékkel és a végén pépként férnek el, de akkor egy se repül ki.

Vagy annyit teszel bele, hogy ne legyen bajuk, akkor meg ahogy a kedvük tartja, annyian szállnak ki egyszerre, de egy idő után megéheznek sorban mind és mennek virágot keresni. :)

Na meg attól is függ, hogy melyik ajtót nyitod ki, mert ha a vezető űlés ajtaját akkor se száll ki egy sem a raktérből. ;)

Kiváncsi lennék valami frappánsabb válaszra is. :)

te megértetted a poénos lényegét? Esetleg leírtam én is amire gondoltál?

2015. nov. 30. 13:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést apám tette fel anno a tudakozónak,aki egyből elhallgatott,és nem is szólt bele,csak majd 4 perc után nevetett...de értelmetlen az egész,poénból kiírtam,kiváncsi voltam a válaszokra :-)
2015. nov. 30. 14:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Ahh, értem. :))

Ahhoz képest egészen jó alternatívákat írtam rá.

Végül is a lehetséges variációkat. ..már ami eszembe jutott. :)

2015. nov. 30. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!