Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg a szüleimet?

Hogyan győzzem meg a szüleimet?

Figyelt kérdés

Nem engednek ma este bulizni. Azt mondták azért, mert múlthéten voltam.Meg volt egy olyan incidens suliban, hogy a szülinapomat ünnepeltük és mivel hétköznapra esett ott ittunk,de nem sokat..csak egy üveg pezsgőt. Meghogy ellógtam 3 órát suliban es hogy rossz jegyeket kapok.

De én szeretnék menni, mert mindenki megy most és nagyon jó lesz...:'(((

2015. nov. 13. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Szóval lógsz a suliból, piálsz a suliban, és szarul tanulsz. Tényleg érthetetlen, miért nem engednek el.
2015. nov. 13. 17:29
 2/8 A kérdező kommentje:
De most akkor üljek itthon mikor mindenki bulizni megy?
2015. nov. 13. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha csak nem akarsz megszökni... Tegyél le valamit az asztalra! Javíts a tanulmányaidon, ne lógj, aztán tárgyalj a szüleiddel.
2015. nov. 13. 17:48
 4/8 A kérdező kommentje:
De ezt hogy tegyem meg éjfélig? :(( Mondtam nekik hogy nem megyek többet csak ha kijavítottam a jegyeimet de semmi
2015. nov. 13. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Éjfélig sehogy. Egy tisztességes félévi bizi az a teljesítmény, amire már tudsz hivatkozni.
2015. nov. 13. 17:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Fél év?????:OOOO Hát de mlst november van, az meg januárban lesz, tehát még 2 hónap.:O
2015. nov. 13. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Még két hónap?

Miért te meg két hónap alatt 'csak' 1. lógtál órákról, 2. rossz jegyeket vittél haza és 3. kölök létedre nekiállsz pezsgőzni.

Tehát minimum, hogy meghúzod magad, nem követelődzöl és nekiállsz azzal foglalkozni, ami most a dolgod lenne: tanulni.

Gondolom a szüleidnek az ígéreteidből tele a padlásuk már, mert tuti nem most esküdöztél nekik először, hogy demajdmindenmásképpleszbecsszótanulnifogokjógyerekleszek.

2015. nov. 13. 18:57
 8/8 A kérdező kommentje:

De én jóó gyerek vagyok :'((( Csak akkor iszom, ha buliba megyek, sőt most még agt is bevallaltam hogy nem iszok csak emgedjenek el.

A rossz jegyek csak most csúsztak be..eddig nem azt mondom hogy színötos de jo tanulo voltam...:(

2015. nov. 13. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!