Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

GoatSheepDog kérdése:

Mi a véleményetek erről a produktumról? Szörnyű lett? :D (Link)

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=30qImlFs5Do

Látszik milyen zöldfülü amatör vagyok.

És az sérti a szerzői jogokat ha más weboldalak képeit (pl. Nemkutya.com, stb) használtam fel a videóban? Mert ha igen akkor letörlöm.

2015. okt. 13. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az nem sérti a szerzői jogokat (legfeljebb az a kép, ahol látszik konkrétan, hogy nemkutya.com), hogy felraksz ilyen képeket, mert az szintén nem a nemkutyáé, ő is máshonnan "lopja".

Pár képet összevágtál, tettél alá zenét, ezt nem nagyon lehet elb*szni, ahogy te sem tetted :D de azért meglátszik, hogy ez távol áll a profi (még amatőr) szinttől is, először is a nagyon alacsony felbontás. 240p-ben már nem tölt fel senki videót, javaslom te se tedd. És Movie Maker helyett használj Sony Vegast (torrentezd nyugodtan), azzal legalább lehet rendesen renderelni, és akkor HD lesz.

Az egyetlen baj, hogy a végén "Zene" és "Képek" alá is a nevedet írtad, de nem az nem a sajátod... tehát abba akár bele is köthetnek. A zene címét MINDENKÉPP fel kell tüntetni, a stáblistába is azt kéne írnod, szerzővel együtt, a Képek alá meg valami olyasmit, hogy "Google" vagy "Internet", mert ugye azok sem a sajátjaid.

Egyébként összességében nem rossz, mint mondtam, egyetlen igazi probléma az alacsony felbontás, néhol van túl csicsás átmenet a képek között, annyi szerintem nem kell, de ez ritka.

2015. okt. 13. 21:00
 2/2 A kérdező kommentje:

ez igaz. Köszönöm a választ. :D

Valóban fel kellett volna a képek forrását, és a zene címét írni a stáblistába. De amint valaki kommenteli hogy "lopós" vagy ilyesmi, akkor fogom törölni. Én is rájöttem a movie maker hátrányaira, többek között arra hogy hajlamos néha kifagyni az egész. Ezért vettem lejebb a felbontásból mentéskor hogy gyorsabban mentse a videót.

Ment a zöld! ;) :D

2015. okt. 14. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!