Valahol azt olvastam, hogy Brent Weeks éjangyal című trilógiájában van pár durva és véres rész. Ugye ez nem olyan szörnyű, mint ahogy hangzik?
Figyelt kérdés
Remélem nem 18-as karika... de a fantasyt nagyon szeretem, és ezt is el szeretném olvasni, ezért kíváncsi vagyok a hangulatára. Remélem semmi horror.. Nyugtassatok meg.. Azt egyébként vágom, hogy bérgyilkosos, ez nem is baj, ha a sztori jó.2014. júl. 30. 19:17
1/4 anonim válasza:
Néha kicsit 18-as karika, de nem azért, mert horror. Sokkal inkább azért, mert túl jól és leplezetlenül írja le a "valóságot". Ha még azóta nem olvastad el, akkor mindenképp ajánlom. Nekem a kedvencem lett mindhárom része, és Brent Weeks nagyon jól ír. Nálam kb. ez a letehetetlen kategória :)
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) karácsonyra tervezem :)
2014. szept. 9. 18:28
3/4 anonim válasza:
Az szuper, remélem Neked is tetszeni fog. Am épp a napokban nézegettem új könyvek után és találtam egy ehhez kapcsolódót, amit a trilógia után ajánlott elolvasni: Brent Weeks - A tökéletes árnyék. Nevetségesen rövid a többihez képest a maga 76 oldalával, de szerintem minden jó. ami Brent Weeks. Ja, még így eszembe jutott, h belekezdett egy tetralógiába is Fényhozó címen. Az első része már kapható: Brent Weeks - A Fekete Prizma /Fényhozó 1./. Bocsi a hosszú válaszért :)
4/4 A kérdező kommentje:
óó igen én is rábukkantam az új sorozatára mikor az Éjangyal után olvasgattam:) köszi :)
2014. szept. 19. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!