A Fogarasi úti Tesco még mindig olyan durva hely, mint ahogy a "Tesco titok" c. könyvben írnak róla, vagy azóta "kipucolták"?
A szerzőt szerintem nem sokan ismerik :)
A könyv emlékeim szerint olyan 2002-2003 körüli állapotokat idézhet fel. Az áruházat azóta 1x bővítették, tavaly teljesen felújították, és sok változáson is ment át belülről is.
Szerintem már a múlté egy része a fennmaradó rész pedig mindig is része lesz a tesconak.
De nem kell azt hinni, hogy ezek tesco-specifikus dolgok. Megjártam már az auchant, sorát, szerintem össze barkácsáruházat, mindenhol ment a simli. Hol a dolgozói kedvezménnyel, hol a selejt leírásával és "megsemmisítésével"...
Ezért is szerettem a diákmunkát rengeteg helyet be lehetett járni, és a dolgozók egytől-egyig mind partnerként kezeltek és bevontak ezekbe, a jobb ha tud róla, mintha nem tudja mit lát és köp elven :D
Persze én ezekben benne soha nem voltam, mert nekünk ezek a kiváltságok nem jártak. (Nem volt dolgozói kedvezményünk, a kiszakadt csomagos selejteket is csak a dolgozók ehették meg stb stb.)
Egyedül talán az Auchan volt olyan hely, ahol nem volt dolgozó vagy diák, ott mindenkinek járt. Éjszakai leltárnál is a pékek sütöttek pogácsát és mi ugyanúgy kaptunk belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!