Hogy tudnék szétszakítani egy "barátságot" (nem olyan durva, mint ahogy hangzik)?
A lényeg, hogy van a sulinkban 2 csaj, akik nagyon szemetek. Tipikus plázap*csa mind2. Az egyik állítólag a legjobb lánybarátom, de n+1 alkalommal átvert, mintha az ellensége lennék. Mindketten játszottak az érzéseimmel, szóval nem csípem őket. A barátságot azért tettem idézőjelbe, mert ez amolyan plázacica barátság, szóval kibeszélik egymást, ha a másik nincs ott. Én pedig arra gondoltam, hogy keverem egy kicsit a szart :) Divide et impera ? Vagy inkább hagyjam a fenébe?
Alapvetően jó ember vagyok, már azon is meglepődtem, hogy egyáltalán eszembe jutott ilyesmi :S
16/F
egyszerű, elmondod a másiknak hogy mit beszél róla abarátnője a háta mögött, és fordítva. Esetleg picit rá is tehetsz, ha kérdőre vonnak érte őket kell meggyanúsítai hogy tagadnak mindent.
Szerintem tedd meg, de csak módjával, hagy kapják vissza amit neked adtak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!