Valaki bevinne ha kifizetem neki?
Figyelt kérdés
Most 25diken lesz budapesten a soroksari ut 58 alatt a garage talalkozo 18:00 kor 16 a korhatar... 13 eves vagyok de nagy rajongoja vagyok mr.bustanak...:/ szeretnek bejutni van esely ra hogy nem kernek tolem szemelyit es siman beengednen??? Vagy ha nem akkor valalna valaki 18 feletti h bevisz ha kifizetem neki?2015. szept. 22. 21:01
1/8 anonim válasza:
Ennyire felelőtlen vagy, hogy egy vadidegen kocsijába beszállsz? Majd megtalálnak a Margitszigeten egy bokorban.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem oda kell hogy elvigyenek :D hanem hogy a buliba bevigyen :)
2015. szept. 22. 21:29
3/8 anonim válasza:
Lány vagy vagy fiú? Ha lány vagy elölről fizetsz, ha fiú akkor hátulról.
4/8 A kérdező kommentje:
Hulye kommentelok hagyjanak...
2015. szept. 22. 21:44
5/8 anonim válasza:
Elvenném a pénzed, aztán még jól pofán is basználak hogy ilyen hulladékra akarsz menni. :D
6/8 anonim válasza:
Kérd meg egy idősebb haverodat vagy rokonodat hogy kísérjen el ;)
Vagy nézd meg fb eseménynél hátha megy valami ismerősöd, azt majd bevisz ő ;)
De elég nagy felelőtlenség így hogy egy vadidegen vigyen be ;) ez olyan kb hogy meg állsz a bejárattól pár méterre és majd' fogsz' valakit hogy vigyen már be :D
7/8 anonim válasza:
Most vettem észre hogy már nem aktuális a kérdés.. :D
Szóval mindegy :D
Remélem azért bejutottál valahogy :D
8/8 Roli442 válasza:
Régi ez már de "Nem oda kell hogy elvigyenek :D hanem hogy a buliba bevigyen :)" ÉS? Ha beszállsz a kocsijába akkor azt csinál veled amit akar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!