Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek jó lett viszonylag?!

Balinthka kérdése:

Szerintetek jó lett viszonylag?!

Figyelt kérdés

Talán kicsit durva lett az eleje, de szerintem (ilyen korban) a legtöbb kapcsolat hasonlóan kezdődik, aztán csak az egyéneken múlik, hogy feltudnak e nőni hozzá. Előre bocsánat az írásjelek hiányáért (vessző, pont ilyesmik)

16F

még emlékszem mikor feljöttél hozzám vadító seggel kivételesen úgy éreztem hogy nem a pénzem ment el jó nagy volt a szád jah. Belefért minden nade mégis "ateista vagyok" de benned hittem "te más voltál mint a többi". Meg s a többi én el tudtalak és te is el tudtál fogadni elég ritka az ilyen csaj kajak mint a fehér holló mert annyi átlag tömegszuka lett mint bevándorló de benned mindig volt valami különleges nyakamat törtem volna csak azért hogy nevess s megszoktalak már mint a vasárnapi húslevest úgy megszédítesz mint (h) úzóra egy absinth feles és tök érdekes hogy nem vagy tökéletes a valóságba varázsolsz veled minden olyan tök élet-es s lehet hogy a rossz veled ugyanúgy rossz de a jó az viszont jó az élet veled élet s ennél több a másiktól nemis kapható

2015. szept. 17. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:

a holló bevándorló rímet vélem csak felfedezni benne, ami tényleg jó lett. Az entereket viszont kirakhattad volna. Van még mit tanulni, nem az a klaszik beerseewalk pi.csa de nem is egy horváthmelegtamás csöpögés.

nekem az eleje nem jó felosztásba jött ki :')

még emlékszem mikor feljöttél hozzám vadító seggel kivételesen úgy éreztem hogy nem a pénzem ment el

jó nagy volt a szád jah.

Belefért minden nade mégis "ateista vagyok"

de benned hittem "te más voltál mint a többi".

Meg s a többi én el tudtalak és te is el tudtál fogadni

elég ritka az ilyen csaj kajak mint a fehér holló

mert annyi átlag tömegszuka lett mint bevándorló de benned mindig volt valami különleges

nyakamat törtem volna csak azért hogy nevess

s megszoktalak már mint a vasárnapi húslevest

úgy megszédítesz mint (h) úzóra egy absinth feles

és tök érdekes hogy nem vagy tökéletes a valóságba varázsolsz veled

minden olyan tök élet-es s lehet hogy a rossz veled

ugyanúgy rossz de a jó az viszont jó

az élet veled élet s ennél több a másiktól nemis kapható

2015. szept. 17. 19:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem király lett, tetszik :D Persze mindig van mit tanulni, de már így 16 évesen jobb a szöveged mint egy-két 20-30 évesnek.
2015. szept. 17. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!