Szerintetek jó lett viszonylag?!
Talán kicsit durva lett az eleje, de szerintem (ilyen korban) a legtöbb kapcsolat hasonlóan kezdődik, aztán csak az egyéneken múlik, hogy feltudnak e nőni hozzá. Előre bocsánat az írásjelek hiányáért (vessző, pont ilyesmik)
16F
még emlékszem mikor feljöttél hozzám vadító seggel kivételesen úgy éreztem hogy nem a pénzem ment el jó nagy volt a szád jah. Belefért minden nade mégis "ateista vagyok" de benned hittem "te más voltál mint a többi". Meg s a többi én el tudtalak és te is el tudtál fogadni elég ritka az ilyen csaj kajak mint a fehér holló mert annyi átlag tömegszuka lett mint bevándorló de benned mindig volt valami különleges nyakamat törtem volna csak azért hogy nevess s megszoktalak már mint a vasárnapi húslevest úgy megszédítesz mint (h) úzóra egy absinth feles és tök érdekes hogy nem vagy tökéletes a valóságba varázsolsz veled minden olyan tök élet-es s lehet hogy a rossz veled ugyanúgy rossz de a jó az viszont jó az élet veled élet s ennél több a másiktól nemis kapható
a holló bevándorló rímet vélem csak felfedezni benne, ami tényleg jó lett. Az entereket viszont kirakhattad volna. Van még mit tanulni, nem az a klaszik beerseewalk pi.csa de nem is egy horváthmelegtamás csöpögés.
nekem az eleje nem jó felosztásba jött ki :')
még emlékszem mikor feljöttél hozzám vadító seggel kivételesen úgy éreztem hogy nem a pénzem ment el
jó nagy volt a szád jah.
Belefért minden nade mégis "ateista vagyok"
de benned hittem "te más voltál mint a többi".
Meg s a többi én el tudtalak és te is el tudtál fogadni
elég ritka az ilyen csaj kajak mint a fehér holló
mert annyi átlag tömegszuka lett mint bevándorló de benned mindig volt valami különleges
nyakamat törtem volna csak azért hogy nevess
s megszoktalak már mint a vasárnapi húslevest
úgy megszédítesz mint (h) úzóra egy absinth feles
és tök érdekes hogy nem vagy tökéletes a valóságba varázsolsz veled
minden olyan tök élet-es s lehet hogy a rossz veled
ugyanúgy rossz de a jó az viszont jó
az élet veled élet s ennél több a másiktól nemis kapható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!