Első fesztivál? Tippek?
Tapasztalt fesztiválozók! Jövő nyáron a szülinapi ajándékom egy heti fesztivál jegy lesz. Főleg a Sziget és a Volt érdekel. Nem tudom, hogy első fesztivál élményként is jó egy ekkora fesztivál, vagy egy kisebbre kéne kilátogatni először. A társaságunk kb. 3-5 fő között fog mozogni. Mikor érdemes lefoglalni a heti jegyeket, mikor a legolcsóbb? Milyen fontos dolgokat kell vinni? Mennyi ételt és italt lehet bevinni? Tényleg mindenki részeg? Én személy szerint nem vagyok egy nagy ivó életemben ha egyszer berugtam, és egy-két pohárral iszok csak. Így is élvezhető lesz a fesztivál? És végül melyiket ajáljátok ti? (Nekem Sziget felé húz a szívem.) Ha van egyéb ötletetek vagy tanacsotok vagy bármilyen fontos infó, azt szívesen fogadom.
16/L
Látom megoszlanak a vélemények...külföldiekkel semmi bajom nincs, jelenleg 4 nyelven beszélek:D szóval a Sound az elit, hát ha nincs tele sznobbal akkor ott is meglesem a fellépőket...VOLT-RÓL idén csak jót hallottam, a Sziget meg nemsokára kiderül.
A körülmények is fontosak nekem (azért nem egy plazacica vagyok) melyiken a legbiztatóbb?:D
Miért fontos?:D
Amúgy magyar ugye :D angol, német, spanyol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!