Első fesztivál? Tippek?
Tapasztalt fesztiválozók! Jövő nyáron a szülinapi ajándékom egy heti fesztivál jegy lesz. Főleg a Sziget és a Volt érdekel. Nem tudom, hogy első fesztivál élményként is jó egy ekkora fesztivál, vagy egy kisebbre kéne kilátogatni először. A társaságunk kb. 3-5 fő között fog mozogni. Mikor érdemes lefoglalni a heti jegyeket, mikor a legolcsóbb? Milyen fontos dolgokat kell vinni? Mennyi ételt és italt lehet bevinni? Tényleg mindenki részeg? Én személy szerint nem vagyok egy nagy ivó életemben ha egyszer berugtam, és egy-két pohárral iszok csak. Így is élvezhető lesz a fesztivál? És végül melyiket ajáljátok ti? (Nekem Sziget felé húz a szívem.) Ha van egyéb ötletetek vagy tanacsotok vagy bármilyen fontos infó, azt szívesen fogadom.
16/L
1. Mindig kirakják, hogy mikor mennyibe kerül. (pl:. május június 10000 utána már 20 000 de ez csak példa)
2. Sátort...
3. Ez fesztiválonként szerintem változik.
4. Nem csak a legtöbbjük.
5. Igen.
nem kell felnőtt kísérő csak 14 alatt :D
1.jegyeket akkor érdemes megvenni amikor elkezdik árulni mert akkor a legolcsóbb(december környékén általában)
2.sátor,kaja,iratok,pénz,mindenfajta időjárásnak megfelelő ruha,JÓKEDV
3. nézz utána a fesztivál házirendjében
4. elég sok részeg van,de a jóarc fajtából szóval no para
5.abszolút élvezhető józanon is
6. VOLT :)
Így van a sorrend ,mennyire jók a fesztiválok :
1.Sound
2.Sziget
3.Volt
Sound --> AZ elit
Sziget--> Külföldiek
Volt-->Szegények Szigete
Sound ---> Rakás szar
Sziget ---> meglepően sok magyar van minden évben, nem értem miért vagy oda
Volt ---> más stílus kedvelőinek van, a szigethez sok köze nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!