Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Feederes horgászást űzöm egy...

Ret_close kérdése:

Feederes horgászást űzöm egy jó ideje már, mennyivel biztonságosabb ha az orsóra teszek fonottzsinort is? Mindenképpen megéri a biztonság miatt?

Figyelt kérdés
manapság jártam ugy hogy volt egy kapásom, megis akasztottam de a partnál szétszakadt a szerelésem, nem a fődamil szakadt el hanem a szerelés. Azóta nagy dilemában vagyok hogy hogy lehetne a legbiztonságosabb a szerelés. Milyen kötéseket érdemes? és menyni fonott zsinort tegyek az órsóra? Egy 330 as 60 g-os spro feeder botrol van szó.

2015. júl. 16. 12:10
 1/4 escape82 válasza:

Feeder botra igazából a lágysága miatt teszünk fonottat.

Pontosabb lesz tőle.

Hányas monofilt használsz?

Szerintem technikai probléma van, ha szerelék szakad.

2015. júl. 18. 21:34
 2/4 A kérdező kommentje:
az egészen biztos hogy teachnikai ugyanis a forgónál szakadt szét a kötés. Azóta más kötést néztem és azzal csináltam meg a szerelést. Amikor az eset volt akkor egy 3as monofil volt az orsón. Azért tettem rá 30ast kísérlet céljából mert elötte 20as volt de az a damil az elég könnyen szakadt, ha valahol leakadtam az egyből szakadt is szét. a bot érzékenysége remekül megmaradt 3asnál. am milyen fonottat, milyen hosszban és milyen vastagot ajánlanál?
2015. júl. 19. 18:58
 3/4 A kérdező kommentje:
nem 3as hanem 30as elírtam egy két helyen.
2015. júl. 19. 19:00
 4/4 anonim válasza:
én erőgumit használok egy 360-as shimano feederen 1 halat nem veszítettem fogtam azzal harcsát mindent az erőgumi lenne a legjobb megoldás!22 25-ös monofillal abból is gorilla feeder
2015. júl. 23. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!