Melyik ország szebb, biztonságosabb, és "izgalmasabb" a 3 közül?
Figyelt kérdés
Kazahsztán
Üzbegisztán
Kirgizisztán
Mindegyik nagyon tetszik, csak nem tudom melyik biztonságosabb, szebb, és izgalmasabb. Szívesen megtanulnám csak úgy hobbiból az egyik nyelvét, csak nem tudok dönteni.
(Oroszul nem tudok, és nem is akarok megtanulni)
Biztonságot azért kérdezem, mert mindegyikben vannak a szomszédos országokból népek (pl Kirgizisztán 14%-.a üzbég), és hogy vannak-e emiatt etnikai feszültségek, konfliktusok?
Melyik országot ajánlanátok? Melyik szebb, izgalmasabb?
2013. nov. 16. 10:33
1/7 A kérdező kommentje:
(Esetleg még Türkmenisztán szóba jöhet, Tádzsikisztán nem tudom)
2013. nov. 16. 10:37
2/7 anonim válasza:
Te aztán jó anyagot szívhatsz ... am meg Szomália is jó választás szerintem,ha az emberrablást izgalmasnak találod.
3/7 A kérdező kommentje:
Na, azért ezek nem olyan gáz országok mint Szomália....
2013. nov. 16. 12:43
4/7 anonim válasza:
Te most direkt választottál isztán végű országokat? Upsz, Pakisztán hol marad? :D Egyébként fogalmam nincs, de szerintem előbb költöznék Iránba, mint e 3 ország valamelyikébe :D De a 3 közül Üzbegisztán a legszimpatikusabb a neve alapján..egyébként szerintem biztos vannak konfliktusok a népcsoportok miatt, ugyanúgy, ahogy itt ugye...esetleg a vallások is elléggé fújhatnak ugye egymásra, ugyanis ugye iszlám vallású a legtöbb ember, nem tudom mennyire nézik jó szemmel a más vallásúakat..:D egyébként turizmusuk van? el szeretnél látogatni egyikbe is? és számodra mi az izgalmas? kecsketerlés még belefér? :D vagy esetleg egy jókis utcai konfliktus?
5/7 mustafa33 válasza:
Tanulj meg először törökül és azután abból kiindulva akár a többi türk nyelvet is. Ez mind az, csak a tadzsik nem.
6/7 mustafa33 válasza:
Ne ijedj meg a 4-estől, magyarként mindenhol mint testvért fogadnak majd. Egyébbként oroszországon belűl is van egy pár ilyan ország. Tatarsztan, Baskirtosztan...
vagy nézz körül ezen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!