Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szeretnék venni egy gitárt de...

Szeretnék venni egy gitárt de sajnos nem nagyon értek hozzá, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Gitározok én is de nincs nagy szakértelmem benne, neten vásárolnám és fontos hogy akusztikus legyen fémhúros és a formája is cutaway legyen. 10 ezertől 24-25 ezerig. Úgy olvastam hogy 30 alatt nem nagyon lehet jót találni és sok a hibás azért is irtam ide hátha valaki tud segíteni, hogy használt vagy új az mind1 elektroakusztikus is lehet.

2015. júl. 14. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát még 100 alatt is nehezen talál az ember jókat... De egyébként én a helyedben valami használtat néznék.
2015. júl. 14. 19:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Kinéztem egy használt encore enc 165ear elektroakusztikus gitárt ,de nem hallottam még a márkáról és gyanúsan olcsó (13k) ezért gyanakszok :D
2015. júl. 14. 21:17
 3/4 A kérdező kommentje:
újonnan ezt néztem ki [link] , de a Stagg-et sokan szídják így nem mertem megvenni :/
2015. júl. 14. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Cortot nézzél. 13k-ért még használtan se nagyon szabad, elektro-akusztikust meg főleg ne.
2015. júl. 14. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!