Üdv! Légyszíves valaki írja le nekem, hogy hogyan kell összekötni a gitárt és a laptopot? Mert fogalmam sincs hogy kell. Guitar Rig 5 progival szeretnék gyakorolni, de nem tudom sajnos a menetét. Laptopon is lehet, mert láttam pár videóban a neten.
Ennek a megoldása a köv: Line input (kék) csatlakozón meg be az a kábel ami kijön a gitárból.
Ha jól tudom a gitáron 6.3"-as (nagy jack) csatlakozás van, Tehát kell egy olyan kábel neked, aminek az egyik vége 6.3-as jack a másik vége 3.5-ös jack .. ha van olyan kábeled, aminek mindkát fele 6.3-as akkor csak egy nagy jackról kicsire átalakítót kell venned hozzá és azzal dugod be a gépbe, az erősítő csak a kimeneti oldalon kerülhet a rendszerbe, tehát line out. A hangszórókra így is ki tudod vinni a torzítást.
De ha a cél az, hogy felvedd a "játékod" azt úgy tudod megvalósítani, ha az erősítődnek van "line out" csatlakozása is. Akkor pedig a következő a módszer. Gitár az erősítőbe, erősítő line out-ból egy kábellel a szgép line in csatlakozójába. a hangszórók meg maradnak ugyanúgy az erősítőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!