Liberálisok! Ti Aragorn helyében befogadtátok volna Gondorba az ork bevándorlókat?
Figyelt kérdés
Szóval aki nem ismerné a Gyűrűk Urát annak röviden a tényállás:
Gondor és Mordor háborúzik egymással. Gondorban laknak az emberek, Mordorban pedig a gonosz orkok. Ti befogadtátok volna Aragorn helyében az ork bevándorlók tömegeit, akik Szauron diktátor elől menekülnek?
(tudom hogy nincsenek a Gyűrűk Urába ork bevándorlók, csak kíváncsi vagyok a liberálisok szemszögére ha ők irányították volna Gondort)
2015. júl. 13. 18:04
21/22 anonim válasza:
Mi van, ha befogadom azzal a feltétellel, hogy a háborúban az én seregemet kell gyarapítaniuk, tudásukat az én oldalamon kell kamatoztatniuk, és egyáltalán, kell az ember a seregbe? Egyébként én liberális vagyok, de nem örülök a bevándorlóknak. De abban igaza van az egyik válaszolónak, hogy az orkok gonosznak vannak kitalálva, mert Tolkien így írta meg.
22/22 anonim válasza:
Én nagyon nem vagyok liberális, de az orkokat pont befogadnám, én szeretem őket :D De mondjuk inkább csak azokat, amelyikek olyan jóképűek mint Azog, vagy Lurtz :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!