Liberálisok! Ti Aragorn helyében befogadtátok volna
Gondorba az ork bevándorlókat?
Figyelt kérdés
Szóval aki nem ismerné a Gyűrűk Urát annak röviden a tényállás:
Gondor és Mordor háborúzik egymással. Gondorban laknak az emberek, Mordorban pedig a gonosz orkok. Ti befogadtátok volna Aragorn helyében az ork bevándorlók tömegeit, akik Szauron diktátor elől menekülnek?
(tudom hogy nincsenek a Gyűrűk Urába ork bevándorlók, csak kíváncsi vagyok a liberálisok szemszögére ha ők irányították volna Gondort)
Liberális szemszögből mondom: ilyen ritka troll (ork?) kérdést rég láttam már.
2015. júl. 13. 18:06
2/22 A kérdező kommentje:
1# Az egyetlen aki trollkodik az te vagy, mert nem a kérdésre válaszolsz.
2015. júl. 13. 18:08
3/22 anonim válasza:
Nem nem fogadtuk volna be őket, de az előlük menekülőket is kinyírtuk volna, valamint a tündéket és a törpöket is legyilkolnánk....példát véve a fajvédő jobberekről.
2015. júl. 13. 18:12
4/22 anonim válasza:
Az orkok fosztogató viselkedésének és Szauron iránti elköteleződésének egyedüli oka a kinézetük miatti szegregáció és alulképzettség. Természetesen befogadnám őket, akár a házamba is ha kell. Már alig várnám, hogy egy ork férfi megerőszakoljon, mert az olyan izgi.
2015. júl. 13. 18:13
5/22 anonim válasza:
18:08
Troll kérdésre mégis milyen választ vársz?
2015. júl. 13. 18:14
6/22 anonim válasza:
Ez nem troll kérdés. Manapság kb ugyanerről van szó, amikor harmadik világbeli, tőlünk különböző genetikával rendelkező embereket fogadunk be.
2015. júl. 13. 18:17
7/22 anonim válasza:
Persze tudom nem általánosítok. Vannak rendes orkok is.
2015. júl. 13. 18:18
8/22 A kérdező kommentje:
4# köszönöm hogy liberálisként kifejtetted a véleményed! Bizony itt a bizonyíték hogy Gondor elbukott volna ha ti irányítotok. Pont így fog elbukni Európa is miattatok :(
5# Kedves Telcier/Ruholláh Himeni/Kimmboo/Danika2016/Tetro stb! Tőled azért többet vártam, te vagy a fórum liberális főtrollja, legalább kifejthetnéd a véleményed a témáról!
2015. júl. 13. 18:18
9/22 anonim válasza:
4: Az egyetlen jó válasz. Egy igazi liberális így gondolkodik.
2015. júl. 13. 18:32
10/22 anonim válasza:
Az orkok kitalált gonosz lények, akik képtelenek pozitív dolgokat csinálni. Úgy vannak kitalálva, hogy nagyon gonoszak legyenek. Ha szerinted a valóság ilyen, és szerinted egyes embercsoportok ilyenek, akkor egyszerűen ostoba vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!