Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Voltál a 2015 Pride-on?

Voltál a 2015 Pride-on?

Figyelt kérdés
Milyen volt?Hogy érezted magad?

2015. júl. 12. 05:32
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
80%
Az előzőek után válaszolnék a kérdésre: először voltam a budapest pride felvonuláson ès hihetetlenül pozitív benyomást tett rám. Az elején elég sokat kellett várni de így utólag megértem hisz 20 ezer embert kellett megvárni. Fantasztikus élmény volt ekkora tömeggel vonulni amelynek egy jelentős része heteroszexuális emberekből tevődött össze. Èn egyetlen egy "magamutogatò" embert sem láttam mindenki normálisan fel volt öltözve minnél színesebb ruhákba. Az egyetlen elszomorító dolog az volt amikor a végén csakis busszal vagy villamossal rendőrök kíséretében lehetett távozni mivel a kordonok mögött ott várakoztak a homofób ellentüntetők.
2015. júl. 16. 15:42
 22/23 A kérdező kommentje:
Kösziiiiiiiii
2015. júl. 17. 03:35
 23/23 anonim ***** válasza:
74%
2015. júl. 17. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!