Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Voltál a 2015 Pride-on?

Voltál a 2015 Pride-on?

Figyelt kérdés
Milyen volt?Hogy érezted magad?

2015. júl. 12. 05:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%

11-es

Szólj ha megjött a vicc.

Mert én nem találom.

Válasz:

Én heteroként szívesen mentem volna ,csak sajnos a szüleim homofóbok. :/

2015. júl. 13. 17:19
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon jó buli volt.
2015. júl. 13. 23:20
 13/23 anonim ***** válasza:
72%
ÉN sem voltam, részben azért, mert még nem szántam rá magam, hogy elmenjek, részben pedig azért mert azért ez a túlzott extrémitás engem egy kicsit taszít. Jövőre rászántam magam elmegyek, de szigorúan abba a részlegben, ahol normálisan öltözött lányok, családok férfiak sétálnak. Mert én ilyen vagyok, átlagos, és azt gondolom, hogy a magyar társadalom még fejben egy kicsit "keleten van", tehát konzervatív, legelőször is azt kell elfogadtatni velük, hogy igen, átlagpolgárok melegek. Ha ezt már elfogadták és feldolgozták (ld. London), akkor nyithatunk az extrémebb válfajok felé (Queer, transzvesztita, extrém öltözetű melegek). De sajnos addig, amíg 3000 rendőr kell ahhoz, hogy ne legyen tettleges erőszak, addig sajnos ettől a ponttól még messze állunk...
2015. júl. 14. 22:50
 14/23 anonim ***** válasza:
22%

Kedves utolsó! /21-es/

Szerintem, maradjunk konzervatívak.

Én k*rvára nem szeretnék mégjobban ebbe a liberális fertőbe süllyedni.

Azt szeretném, ha az a 3000 rendőr csapná szét a b*zikat, és az egész kócerájt...Akár csak Oroszországban.

"Magyar társadalom"

Válasz:

"Az a magyar, akinek fáj Trianon"

Ezt nem kell ragozni.

2015. júl. 14. 23:16
 15/23 anonim ***** válasza:
72%

Kedves Előző!

Trianon egy nem kicsit fájó pont, tekintve, hogy rengeteg Erdélyi és szlovákiai ismerősöm van. Igen, talán kicsit magyarabbak az itthoniaknál és ez is egy fájó dolog igen...

Ami az előző kirohanást illeti, miért gondolod, hogy a 3000 rendőrnek szét kéne vernie a b.. zikat? Ha holnaptól jön egy új Hitler és közölné, hogy mától fogva az összes balkezest kivégzem, te mit szólnál hozzá? Utána jönnek a barnaszeműek... stb....

Elhiszem, hogy van, ami téged nem kifejezetten vonz, de attól ez a jelenség még ott van a társadalomban, a homoszexualitás és a kevésbé homoszexualitás (bi) száma konstans, tehát állandó a társadalomban. Ha egyszer a te gyereked fogja azt mondani, hogy apa meleg vagyok, akkor mit csinálsz? Megvered? Ugyanúgy férfiasan viselkedik, nem fog női ruhában flangálni, nem fog barbizni, csak egyszerűen meleg lesz. Mert így született. Nem kell összekevernia a melegeket az extrém melegekkel, akik úgy gondolják, hogy ha tangában himbálóznak egy kamionon hogy ez milyen jó...

Egyébként ne a kinézete és a származása alapján ítélj meg soha senkit. Hanem az alapján, ahogy viselkedik... Nekem is van nem egykét ismerősöm, akik Marosvásárhelyen élnek, és kurv @ra sz@ rul esik nekik, amikor eljönnek hozzám, és közli velük valamelyik tapló szomszédon, hogy Románok... Nem nem románok b... zdmeg , hanem magyarok...

2015. júl. 14. 23:27
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat továbbra is.

Igaz,az elszomorít,hogy sokszor már vita tárgya a kérdés.

2015. júl. 15. 05:27
 17/23 MrPifta ***** válasza:
72%

"ez a túlzott extrémitás engem egy kicsit taszít"

A 20.000 felvonuló közül egyetlen egy olyat se láttam, aki feltűnően öltözött volna fel. Az egyik kamionon volt pár balett-táncos, talán csak az nem kellett volna, de a többi rendben volt teljesen.

2015. júl. 15. 05:32
 18/23 anonim ***** válasza:
25%

Egyetértek a 14es válaszolóval.

Annyit még hozzátennék nem értem miért erőltetik ennyire ezt a melegkérdést. Ez egy genetikai okból vagy szerzett okból létrejött mentális zavar, nem több.

Én elfogadom a beteg embereket, de ez ellent mond az egészségnek!

2015. júl. 15. 15:26
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a melegkérdést a föld lakosságának a csökkentése érdekében erőltetik. A háttérhatalom tudatos terve amit nagyon könnyen tud a médiában propagálni hiszen a média is a kezei között van.

Arról van szó, hogy nem lehet megtiltani a szexelést ezért erősítik, propagálják a kihaláshoz vezető szexelést.

Nem vezetett eredményrer a több gyerekvállalás tilalma a büntetések ellenére se Indiában. Arról nem is beszélve, hogy Magyarországon pedig nem büntetik az etnikum sok gyermekes családjait hanem jutalmazzák, ezért fokozottan szükséges a magyarok között a lehető legjobban elterjeszteni a homoszexualitást, amit nem is túl nehéz hiszen ez a nép betegesen akar hasonulni a nyugati liberális kultúrához.

Itt valójában a média hatására tűnik úgy, hogy sok elnyomott homár van és a fiatalok körében egyre divatosabb

szélsőséges liberális nézeteket vallani.

Az iskolában is erre nevelik a gyerekeket.

Ez az évente megrendezett felvonulás is a szabadság leple mögé bújva tiszta magargyalázás.

2015. júl. 15. 19:13
 20/23 anonim válasza:
13%
örüljetek hogy nem mentem, leköpném az összes magamutogató pojácát
2015. júl. 15. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!