Vizipipákból milyet ajánlotok, és milyen "hozzávalókat" (dohány szén) vegyünk mellé?
Figyelt kérdés
Egyik barátommal beruháznánk egy vizipipára csak nem tudjuk milyet és hogy hol vegyük. Ketten vagy esetleg alkalmanként 3 max 4 en használnánk de inkább ketten. Heti kb egy két alkalommal lenne használva. Ezzel a felhasználással hány cmest és hol vegyünk? Még az is érdekelne hogy dohány és szén terén is mit ajánlotok, és kb egy fél órás használat hány forintba jönne ki két személyre?2015. júl. 10. 12:18
1/2 anonim válasza:
Én nem vagyok jártas a vizipipák terén , de találtam egy videót amiben adnak pár tippet ezzel kapcsolatban ,hátha segít : https://www.youtube.com/watch?v=le2gtgpsm84
2/2 anonim válasza:
Én például egy 37 cm-es Top Mark pipával kezdtem. Javaslom kezdő pipának, mert kis helyen elfér, és a pipázás alapjait el lehet vele sajátítani. President webáruházban a bronz csomag 5000 Ft környékén mozog, ebben benne vannak az alap kiegészítők. Nos akkor az anyagiak: egy rúd 40mm-es öngyulladós szén 500 Ft környékén mozog és egy fél órás, 40 perces pipázást kibír. A Carbopol jó márka. Alufólia is fog kelleni, nem feltétlen kell páncélalu, jó az otthoni is, viszont azt 3-4 rétegben rakjátok és kis lyukakat szúrjatok bele. A kavics doboza kb. 1500 Ft, azzal 5-6 tömés elmegy, ám ha ezzel szeretnétek folytatni a későbbiekben egy phunnel vagy vortex kerámia ajánlott. A dohányért ha a nemzetiben veszed 1500 és 2000 Ft-ot gombolnak le. Én az Al Fakher-t ajánlom, az a felső határ az árban, de a minősége kiváló. 3-4 tömés simán kifér, de néha több is, ez kerámiafüggő. Továbbá tömítéseket vegyetek pluszba, nem nagy pénz, de akármikor elszállhat és jó, ha van másik. Tisztításnál a vízbe lógó csövet ne érje víz, se a szívócső belsejét. Ha még akad akármilyen kérdés privátban jelezzétek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!