Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen árban mozognak? Többi len.

Milyen árban mozognak? Többi len.

Figyelt kérdés
Most szeretnék egy vizipipát venni milyen árban vannak nem is az a túl nagy meg nem is az a nagyon kicsi olyan közepes méretű ? A szenet tudom, hogy 550 FT egy pakk. Mennyibe kerül egy doboz dohán hozzá ?

2014. aug. 4. 02:07
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem a kérdésemből, hogy zalaegerszegen hol tudok vizipipát venni ?
2014. aug. 4. 02:21
 2/2 savanyújóska ***** válasza:

Noa, nálunk (Pest) a szén inkább 470-500 (átlag 490) szokott lenni, szóval ha tudsz, még nézelődj, ha nem akkor ez van. Dohány, ha nem találsz vízipipaboltot, ahol adnak feketén, akkor 1450/50g, illetve itt kirívó esetekben (egyszer találkoztam vele) 1750/50g. Ha találsz okosban 1200/50g, illetve 4-5000/250g.

Pipát olyan 7000-10000 környékén vegyél szerintem, Aladin elég jó márka ebben a kategóriában. Illetve tökkezdőknek Top Markot szokták még mondani, de az nem valami magas minőséget képvisel, ami azt illeti. (Nekem kb 1,5 éve van egy Aladin Arabica, az elég jól szuperál, és bírja a strapát, kerámiát és csövet cseréltem le, 1200, illetve 4500 JMF-ből.)

2014. aug. 5. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!